RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (33/98) > >>

SERHIO:
Pa drustvo , kad me vec pominjete , je reko da ne budete i dalje nekulturni i govorite o ljudima koji nijesu prisutni .....malo mi ovo sve   mmmm

Hvala na cestitkama !!!   :big smile

saxpg:
Alo!?  O`kle ti ovdje?   (--<<--)

SERHIO:
       I da dobro vam ja dosao na forum :big smile , pozdrav i za modelare iz SRB , hvala i tebi Lazo na cestitkama  :mhm .By the way ...prije nepunih godinu dana češljajici po netu , ne znajuci za forum ,niti da postoje modelari u MNE naisao sam na tvoj topic o THERMIC XL -u  (res), ne znam ni sam kako , zvao kuma (bimmeri tu sam od prilike znao sta ce me najvise privuci i da su glideri ono sto najvise zelim da letim , ono sto me fascinira .....

E sad nakon Cularisa od 261 cm (saxpg obozava ovaj 1 preko 260cm)  (yay) stigao je i Condor Magic Evo4 , 3000cm wingspan  (<--) ,  nesto jeftinije proizvodnje ali s obzirom na moje polugodisnje iskustvo i to je vise nego dobra sprava za mene i moj prvi korak sa elapora na nesto "finije" materijale ,  nadam se da cu ga letjeti dovoljno dugo da se stekne iskustvo  :mhm , pa da okrenemo nov list i koracima starijih modelara put pod tockove pa ka sjeveru , da vidimo i mi kako je u Češkoj jednog dana  oo))

SERHIO:
Sta bre ti mene okle  -nemoj da :jaki:, jes cuo za pogubljene ljude  ;D... evo sabrao sam se poslije 7-8 mjeseci da se konacno pojavim i ja medju vama ....... (res) pilote ....

saxpg:
To, samo lagano... i ja navijam za to napredovanje pa da idemo u neki shoping. Ali kako sam se ja zaletio u kubike (ccm) a ti u metre, trebace nam neki kombi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version