RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (34/98) > >>

SERHIO:

--- Quote from: SERHIO on November 26, 2010, 09:43:39 PM ---       I da dobro vam ja dosao na forum :big smile , pozdrav i za modelare iz SRB , hvala i tebi Lazo na cestitkama  :mhm .By the way ...prije nepunih godinu dana češljajici po netu , ne znajuci za forum ,niti da postoje modelari u MNE naisao sam na tvoj topic o THERMIC XL -u  (res), ne znam ni sam kako , zvao kuma (bimmeri tu sam od prilike znao sta ce me najvise privuci i da su glideri ono sto najvise zelim da letim , ono sto me fascinira .....

E sad nakon Cularisa od 261 cm (saxpg obozava ovaj 1 preko 260cm)  (yay) stigao je i Condor Magic Evo4 , 3000cm wingspan  (<--) ,  nesto jeftinije proizvodnje ali s obzirom na moje polugodisnje iskustvo i to je vise nego dobra sprava za mene i moj prvi korak sa elapora na nesto "finije" materijale ,  nadam se da cu ga letjeti dovoljno dugo da se stekne iskustvo  :mhm , pa da okrenemo nov list i koracima starijih modelara put pod tockove pa ka sjeveru , da vidimo i mi kako je u Češkoj jednog dana  oo))

--- End quote ---

EH , GORE SAM POJEO NEKA SLOVA  (spava)  TREBALO JE PISATI ..."ZVAO KUMA BIMMERA I PRICAO MU O ČUDU NEBESKOM" ... itd ... :-[

fenix:
E pa Srdja zajedri i ti u virtuelno nebo  ()-() lijepo, lijepo sa elapora pa na fiberglass pa carbon  pa na cehinje  lol tako, tako kao obozavam jesdrili cice pa put u Cesku  :mhm a kum omrzno elapor    :hehe Da mi vidimo ovu pticu sto prije tamo gdje joj je i mjesto... 
E da,ti ccm i cm  4e   (pijemo)

bimmer:
oooooooo bože bože.... vidim ja da je vama ova kiša udarila u glavu, pa kad ne može da se leti onda se škraba po forumu

a vi kako te?

DOBRO NI DOŠA KUME SERHIO  ()-()  dobro si se sjetio da navratis

SERHIO:
A hahaah  jedriliCICE   :hehe  POZDRAV VEKO , evo kontam kakvo je vrijeme da ce ovo biti jedini nacin da se jedri makar neko vrijeme , pa eto ....  :mhm

SERHIO:
Fala ti kumara (pssssst :_D) , sta ti ne moze da se leti , ko kaze da se ne moze ...ko ceka ka puska zapeta taj ugrabi  :_D , no daj ti ljudima video pa da se vidi ...KRŠEVITI SLOPE  (yay) , dj da se vidi to slijetanje na parcetu asvalta 3m sirine kako cularis i accipiter gule trupove , medj šiblje i grmlje na domacem pitomom kamenjaru ......  lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version