RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (36/98) > >>

saxpg:
Dule  (res) kao i uvijek! Izbor muzike, ovo , ono... svaka cast.
Zao mi je sto nisam bio taj dan sa vama, ali duuuga je zima, mozda jos koji put prestane kisa .

SERHIO:
 :)aplauz  E bravo nam ga.  ;namig  Moram napomenuti , da je Cularis bio veoma "živahan" u sledecim letovima , malo se okretalo , obrtalo , prevrtalo , po trbuške glide-ovalo...  :mhm   A to gicanje ga je i kostalo , doduse , ne skupo ovog puta , naime prilikom četvrtog slijetanja na ovom "mekanom" terenu u ovoj pitomini našoj  :_D leteci "slalom" medju , po koje stablo i grmlje (zao mi je sto je liscće već opalo pa se ne vidi dobro) Cularis je zaboo nos , tamo gdje mu nije mjesto .... Result - polomljen spiner  :sljus   Tvrda neka cesta ....sigurno je zbog toga   mmmm  :sljus  onda je naravno uslijedio jos jedan let i slijetanje "za ispis" da utisci budu bolji , sve u svemu jos jedan divan dan .....kao i uvijek kad se promijeni mjesto letenja , pa makar i ovakvo bilo  (thumb)

fenix:
Sale, dobra ova spijun kamerica  :mhm  vidim zamalo ne podje Srdjinim stazama...Baudidus vaskrso  ") e bas mi drago ,pa da nije on od elapora  :hehe a tek sto ima zvuk na prvom videu  ") .Cularis veteran ali na Srdju jos ima uticaj onaj divni zvuk kad se buca Cularis prilikom slijetanja na ove nase "travnate"  slope terene, sta li ce bit tek kad Evo bude slijetao  mmmm Salu na stranu odlicno letenje...iduci put ponesem Rexa barem njemu nije problem da sleti na ovakvim terenima  :big smile

bimmer:
DOGOVORENO!

Sledeci put svi idemo na Gornje kokote da letimo  i da snimamo  oo)) kikikiki

saxpg:
Danas je i pored pada, bilo jako fino. Bilo nas je dosta, imali smo premijeru Graupner Juniora koji je ostavio mnogo dobre utiske.
Evo za pocetak malo lijepih kadrova sa Cularisa. Trebala je definitivno neka muzika, ali bice i to...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version