RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (39/98) > >>

cane:
Junior s od graupnera je super.Ja ga imam vise od godinu dana,letove ne brojim,ali posto imam i easy glidera mogu da uporedim oboje.Meni se licno vise svidja junior,stabilniji je ali brzi,ali ima jednu prednost jer ima t-vertikalac pa je laksi za kameru.Lepe slicice i bravo za okupljanje..

pozz
cane

fenix:

--- Quote from: cane on December 07, 2010, 03:19:16 PM ---Junior s od graupnera je super.Ja ga imam vise od godinu dana,letove ne brojim,ali posto imam i easy glidera mogu da uporedim oboje.Meni se licno vise svidja junior,stabilniji je ali brzi,ali ima jednu prednost jer ima t-vertikalac pa je laksi za kameru.Lepe slicice i bravo za okupljanje..

pozz
cane

--- End quote ---

Cane,Dule kad procita ovo  (zid) (--<<--) ima da naruci odmah Juniora  lol da naravno sto se tice Juniora ne moze se porediti sa EG Pro pa ni Arcusom tako je dobro uradjena da su tu Multiplexa z....... a cijena i kakve komponente dodju su vrh.Pozdrav

cane:
Pazi ovako,moj prvi model je bio iz prve verzije sa grafitnom cevi od 10x9,sto znaci da je bila tanka samo pola mm,i na nekih 150-160 km/h je pukla.jedva sam icupao iz zemlje sta je ostalo.Motor je preziveo kao i sve ostalo osim trupa i te cevi.Odmah sam narucio drugi trup i uz njega dobio novu cev od 10x8mm,koja je naruku odmah jaca osetno i od tada nisam imao problema.A za te pare se dobije stvarno kvalitet,po mom misljenju.Jos da kazem da sa blago podignutim eleronima mozes da jedris skoro ceo dan.

bimmer:
Cane hvala puno na informacijama, ja sam imao EASY FLY, model sa HOBBY KING-a, (kopija EASY GLIDER-a) ali je zavrsio u kontejneru, vrlo je lose uradjen i ima puno mana, ali je makar posluzio za ucenje (uz nekoliko prepravki), tako da gledajuci JUNIOR-a uvidio sam da nema ama bas nikakve slicnosti sa pomenutim avionom... bog da mu dusu prosti  :pop:
te znaci da je dobar model  lol
Mnogo mi se svidja dizajn, servoi u repu pa u kabinskom dijelu ima prostora, kabina imitacija karbona mmmmmmmm,  oblik i profil krila...T rep ........ma ko bombona!

nego...narucio ja PZL WILGU 2000 .... da se malo uci polijetanje i slijetanje  (pijemo) pa cemo Junior S, poslije nove godine.... da se flaja na februarskom vjetru  ;namig

fenix:
Wilga znaci  :)aplauz al'ce da se

(<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version