RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
saxpg:
--- Quote from: misha on November 30, 2008, 09:30:58 PM ---Super su snimci. taman da nam razjasnite (jer vec neko vreme je gledam a vidim da im je i pala cena) koliko traje baterija i kolika kartica je realno potrebna za snimanje. takodje me interesuje da li ste zakacili neki odasiljac na nju ili gledate nakon sletanja.
pozdrav
--- End quote ---
Misho, ako je pitanje za FlyCam One2, kartica koja je u njoj (SD) ima 2 GB a snimak od 8min zauzima oko 400mb memorije. Uvjek se naravno
moze staviti veca kartica. Sto se tice baterije, ona u sebi ima jednu LiPo celiju koja traje jako kratko ali postoji mogucnost da se prikjuci spoljno
napajanje. Odasiljac nismo stavili, snimamo "odoka".
saxpg:
Ovako je danas izgledalo na fudbalskom terenu u Ulcinju posle ko zna koliko dana kise.
Ovo moze da se nazove i "mud air rally"
fenix:
Ova zima se jos ne predaje >:( .08.03.planirali smo jedno vece okupljanje ali sjeverni vjetar koji je ludacki duvao poremetio nam je planove.Goranov Yak-54 nije ugledao svjetlost dan ali zato CAP 232 jeste.Ma ne da mu je parirao... to je bilo (<--)
Fotografije kao i video ovog letenja bilo je veoma lako napraviti jer model je bukvalno stajao u vazduhu (:sok:)
Nastupajucu sezonu docekujemo spremno,naravno zavrsne pripreme su u toku,modeli cekaju spremno da paraju nebo.Pored Goranovog Yaka-54 koji je prava atrakcija,Sasa leti Extru 260,EDF tu je jos jedna Extra 260 iz radionice Bata Pepica treba da izlete novi modeli.Ja sam EG pro poslije pada i loma vratio u prvobitno stanje sad je jos bolji (yay) Easy Trainer -a cu da letim ali prepravljenog u elektro varijantu,ima tu jos noviteta koji ce biti predstavljeni...sve u svemu radilo se ove zime samo da je ispratimo Evo i par slika...
n3mke:
Jel ovo ona extra sa uh od 70$? Bas me zanima kako leti posto je cena super...
fenix:
Da to je ta, http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7726&Product_Name=Extra-260_EP_49inch_ARFa kako bi extra letjela nego extra.Ova jos nije lasirana ali kao i svi ovi modeli tipa CAP 232, Extra 260 leti sigurno odlicno,naravno da zavisi sta se u model ugradi od opreme.Za ovu cijnu naravno odlican model.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version