RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (53/98) > >>

SERHIO:
Ako ces preko 2metra , nijesi poludio , oli da te Sasa digne na sprdnju da i ti patis od velicine , dovoljno je kad vidi ovu ispravku ....  lol  pozdrav......  BTW nasli smo livadu danas dostojnu za  Condorov first flight , dako stigne ovaj paket pa da ga sklopimo......  pozdrav.....

bimmer:

--- Quote from: fenix on January 10, 2011, 12:13:15 AM ---Dule  1ee da,da fantastican dan lokacija odlicna za letenje jedrilica,Cularis slijece u centar e sada da li je to do Cularisa ili pilota mmmm Jedna mala ispravka za Fenix homemade jedrilicu mislim velicina je u pitanju  tj. mm   lol nije 1500mm nego 1720mm :hehe :_D polako idemo prema onim 2000mm i nesto  ")

--- End quote ---

JAVNO SE IZVINjAJEM KOLEZI FENIXu NA OTIMANJU 220mm OD NJEGOVIJA KRILA!    lol lol lol

Goran Scekic:
Alo, Piloti!!
Dje nalazite ove ljivade ?
Ne mogu po snimku da utvrdim...
P.S.
Stigao sa zimskog odmora...
Zagi bio samnom, odlicno mu prijao snijeg.

Goran Scekic:
Vidim da ste se lijepo druzili...
Vidim i da se nesto desava kod Veka.
Veko, svaka cast, koliko mi se cini na slikama ovo tvoje cudoviste lijepo leti, i mirno se ponasa.

bimmer:
          Danas sam napravio jedan slideshow video, izdvojio fotografije iz 2010 godine, inace prve godine mojeg druzenja sa avio modelima i mojim drugovima modelarima.... iskreno se nadam da ce ih biti jos veoma mnogo...Nadam se da cete uzivati u videu isto onoliko koliko sam i ja dok sam ga pravio...

dakle... kratka retrospektiva:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version