RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (58/98) > >>

bimmer:

--- Quote from: saxpg on January 27, 2011, 02:48:34 PM ---Srdja, dje sam ja tu?

Upcoming Birthdays: saxpg (25), Stevan (64), bimmer (28), sibi (32), cakra (41), zajko, Fly_boy (26)

(--<<--)

--- End quote ---

SAX tu se izlistavaju rodjendani samo punoljetnim licima.... tako da ces malo pricekati lol lol lol lol lol lol

saxpg:
Kakvo je to svijetlo ugradjeno u rep, lici na neki warp-pogon?!

Hehe, super izgleda, jedva cekam da je vidim u vazduhu.

fenix:
Svaka cast Serhio  :)aplauz odlicna pticica. Bas mi je drago sto cu da je vidim jer sam je i ja jedno vrijeme mjerkao u ovoj varijanti ili nesto ovako

http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcpl71017_code E sad cemo da vidimo kako ptica leti a sigurno je dobra za padinun.Color shema kao logo RC cluba  (:sok:) Nego nekako me ove dimenzije bune  :sljus u stili sa konja na magarca ili su popustile tenzije od kada Albatrosi kruze nebom  :_D  :hehe   (pijemo)

SERHIO:
Pa ovako , ti mali saxpg , bjezi provokatoru jedan !!!   ")  Sto se tice nove pticice , ima ona izreka , neki ce odje znati o cemu ja to .... - BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI  :sljus......

Ali šalu na stranu , ja sam krenuo malo drugacije sa svim ovim veliki , pa veci , pa sax ima najveci  :hehe opet "joke" , ali kao sto vidite ostajem dosljedan gliderima,  jos uvijek... ovo mi je odavno trebalo , pazi sad , kad vise nidje necu morati bez ptice da idem , bilo da sam , sam ili da nas je  5 u automobilu , bilo da sam na planini , u parku ili na plazi .... hohoho konacno sam  nabavio dzepni glider ....

Ocekujem nesto drugacije letne karakteristike obzirom na profil krila , karbon je citavom duzinom trupa u vertikalcu , kao i u krilima , nakon navlacenja krila se stezu sarafima , cini mi se veoma čvrsta veza .......1.8m wingspan.

set up .... hahaha kaze ovako

plasticni spiner i elise promjera čik pogodi , motor outrunner čik pogodi koje snage servoi 4x čik pogodi   esc hahaah treba li da kazem čik ?.... preporuka za aku 3s 1800mah ...

Da , zahvaljujem schweighoferu kao dileru , hype-u ,   KYOSHO DEUTSCHLAND as manufacturer kad bi se zajeb ... NA DETALJNOM OPISU ARTIKLA KOJI PRODAJU --...ZNACI SVE JE U NJEMU VEC INSTALIRANO , A STA NE ZNA SE   lol

Nego za pare za koje ga prodaju,  solidan model , mislim da je junior za koju zvjezdicu bolji (posebno me bole 10cm   raspona) ali s obzirom da smo ga 2 put udomili do sad u Pg ...... idemo dalje - ne _? :big smile

O tome kako leti bice price slikica i VIDOJA ubrzo nadam se BTW ocekuje nas 7 suvih dana  :big smile.....

SERHIO:
I da Fenixe , color shema , ostajem dosljedan sebi , prica se nastavlja cularis , condor , pa lisac :)))

I svidja mi se  STO SU NA LOGOU "MOJE BOJE" ima da se slazeeee ... Eto da se zna , nijesu glideri kao logo vec logo kao glideri .... Hvala ti kume , znam da nijesi namjerno  :_D :hehe

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version