RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
SERHIO:
Fenix ti si htio neki fiber glass i fancy plastic film ........ nego ima 3ch .....
Ima na hobbyking od fibera oko 50 usd ........isto ko ovaj sto ti posla 1.5m
Goran Scekic:
Zastitni znak ODLICAN!!!
Bravo. Pa sta ja pricam,
Majstor ga je uradio.
bimmer:
Veliki pozdrav !!!
Danas je bio prelijep dan za letenje, sto smo iskoristili i okupili se da razmrdamo prstice. Ja sam uzivao leteci svojeg Juniora, probao novi motor na Zagiju, Sax je letio Mentora i Arcusa, Fenix razradjivao svoj trikoter i T-rex, Goran je letio Zagija i testirao novu GoPro kameru, a takodje smo imali i premijere Serhiovog FOX-a i slag na tortu Condor magic evo IV
saxpg:
Saxpg likes this.
like comment share
SERHIO:
Al si mi Foxyca uslikao ... bruka :)aplauz
Eh lijepog li dana ;namig sta reci imas "like" i od mene ...... Naravno na vecini slika bi se slobodno mogao naci natpis , puno pozdrava iz ... (res)
Fox je , moze se reci zadovoljio ocekivanja ... Letio je na 2200mah i 1800mah 3s baterijama , nakon sto smo "bacili" ono sto je doslo sa njim a sto bi trebalo da se zove elise , dobio alu spiner i 10x6 fold prope , aero naut cam :big smile .... Sa njima izvlaci nekih 160w nista spektakularno....... Uz outrunner (zvono) motor koji je dosao sa njim , medjutim za njegovu tezinu je ok , lagano ga vuce i dobro penje , Fox je spretan i okretan , brz , uz obrusavanje pokazuje svoj talenat za muziku a ujedno pruza i mogucnost lebdenja i sporog leta ....
Veoma mali prostor zahtijeva za akrobacije , za pocetak je bilo nekoliko looping-a i roll-ova i nekih nedefinisanih figura koje su nastajale pri pokusaju da se zadrzi u poziciji inverted flighta ...
Vjerovatno zbog kraceg trupa , veoma je osjetljiv na komandu horizontalca pa smo se malo zabvljali programiranjem ali ni nakon toga nijesam uspio da ga odrzim stabilno u ledjnom letu ...... Za njega bi to trebalo da bude prosto ko pasulj ... vjerovatno je do pilota ") , nego bice vremana za vjezbu ....
Kao sto vidite Condora ne pominjem ....... Jos mi koljena klecaju i grcevi mi u stomaku :hehe Bice prilike a mislim i lijepog VIDOJA pa ce se vidjeti pticica na djelu......
Pozdrav .....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version