RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (72/98) > >>

fenix:
   Dule al' si brz kao na okidacu  lol   :)aplauz Kao sto Dule rece SAVRSEN dan.Iako je bio 13. a nije petak bilo je tu bogami svakavih situacija no to ce biti prikazano u vidojima koji se krckaju u Duletovoj kuhinji.Ja sam se pored lebdecih spravica malo druzio sa mojim prvjencom Dragonom,malo se prisjetio kako je to bilo prije 3 godine a malo i da se leti a ne samo lebdi.Naravno i Dragon je za trenutak zalebdio - kako?  e to u vidoju  :big smile Na ovaj dan na modelima,autima,kutijama... su postavljene po prvi put naljepnice tj.palo je zvanicno brendiranje RC Cluba jos nam hvale prostorije  :_D dobro nemamo ni aerodrom  mmmm ali... nek mi  imamo modela  ;namig  Sezona tek pocinje ali ne bilo kakva sezona   (pijemo)

fenix:
 Jos malo fotkica  ;namig Naravno Dule,Sale,Srdja u akciji.
Dule ovako pocinje letacki dan

Pa onda Dule leti  :)aplauz  a Sale preuzme objektiv  (photograf)

Poslije zavrsenog letaskog dana Dule to lijepo upakuje pa sve to izgleda ovako (pijemo)

bimmer:
hehehehehehe neka si me ti metnuo Fenix!

Evo vidoja od nedelje...... da podsjetim to je bio 13-ti mart  hahahahahaha 13-ti sreca pa nismo sujevjerni...  :_D

saxpg:
Hahaha, "wing crash" je najjaci. Zao mi je sto nisi ostavio Serhiov komentar pred pad   (___)

fenix:
Dule care 1ee al' si se narenderovao ovih dana a bilo je sta i da se snima   ;namig to je ono kad krene.Fantastican dan  (pijemo) Jos jedan video ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version