RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
fenix:
Dule al' si brz kao na okidacu lol :)aplauz Kao sto Dule rece SAVRSEN dan.Iako je bio 13. a nije petak bilo je tu bogami svakavih situacija no to ce biti prikazano u vidojima koji se krckaju u Duletovoj kuhinji.Ja sam se pored lebdecih spravica malo druzio sa mojim prvjencom Dragonom,malo se prisjetio kako je to bilo prije 3 godine a malo i da se leti a ne samo lebdi.Naravno i Dragon je za trenutak zalebdio - kako? e to u vidoju :big smile Na ovaj dan na modelima,autima,kutijama... su postavljene po prvi put naljepnice tj.palo je zvanicno brendiranje RC Cluba jos nam hvale prostorije :_D dobro nemamo ni aerodrom mmmm ali... nek mi imamo modela ;namig Sezona tek pocinje ali ne bilo kakva sezona (pijemo)
fenix:
Jos malo fotkica ;namig Naravno Dule,Sale,Srdja u akciji.
Dule ovako pocinje letacki dan
Pa onda Dule leti :)aplauz a Sale preuzme objektiv (photograf)
Poslije zavrsenog letaskog dana Dule to lijepo upakuje pa sve to izgleda ovako (pijemo)
bimmer:
hehehehehehe neka si me ti metnuo Fenix!
Evo vidoja od nedelje...... da podsjetim to je bio 13-ti mart hahahahahaha 13-ti sreca pa nismo sujevjerni... :_D
saxpg:
Hahaha, "wing crash" je najjaci. Zao mi je sto nisi ostavio Serhiov komentar pred pad (___)
fenix:
Dule care 1ee al' si se narenderovao ovih dana a bilo je sta i da se snima ;namig to je ono kad krene.Fantastican dan (pijemo) Jos jedan video ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version