RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
bimmer:
Evo snimak i odje.... citava prica je na topic-u MULTIPLEX CULARIS
ivanmagd:
JBT! evo suze su mi krenule uz Dragana Stojnica! :pop:
SERHIO:
@Ivanmagd
Hvala na "SUĆUTI" :_D :_D
Sta da se radi ... moramo u nove podvige samo me plasi cinjenica da cu se vratiti na isto mjesto :mhm
Inace ne znam da li ste primijetili na snimku , litica je čitavom duzinom toliko strma (vertikalna) da je nudila jos najmanje 30tak metara da se izvucem iz kovita , ali na onom mjestu postoji greben niz koji sam se spustio , a koji je znatno skratio pad i nije mi dao vremena da se cupam ... Sa pozicije na kojoj sam stajao malo dalje od litice odmah nakon propadanja nisam vidio Cularisa tako da sam jureci ka litici pokusavao ono sto ocigledno nisam uspio ....
Fuck !!!
Gatti.Gatozza:
uh, beše baš lep avion. nego, gde si planirao da sletiš? ono kamenje izgleda dosta zeznuto.
SERHIO:
@Gatti
Xa xaxa sletanje , pa do toga nismo dosli ..... To me ne pitaj mmmm . Gledano sa pozcije na kojij smo stajali - iza nas se nalazio asfalt sirine nekih 6 metara i prevca 20-30m to bi bilo jedino mjesto za sletanje ako izuzuzmemo hvatanje u ruku :sljus
Ovo je bio dan , prije par mjeseci namjenjen uvjezbavanju sletanja na "krsevitom slopeu" mada se na poziciji na kojoj sam razbio Cularisa nalazi veci prostor za sletanje.......
Ima slicnih snimaka na bimmerovom nalogu sa letenja iznad Paštrovačkih strana kod Petrovca ....I tu je posebnu car letenju dalo planuranje sletanja oo))
Tako vam je u ovom nasem kršu !!! lol
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version