RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (86/98) > >>

jrlotpi:
 ;)
bimeru kako si umakao sa zajednicke fotografije kad nisi ti slikao ili je iz bezbedonosnih razloga

jrlotpi:

--- Quote from: JRlotpi on May 14, 2011, 05:32:32 PM ---Posebno bih pozdravio kolegu sa kojim sam svako sletanje morao da nazdravljam na eks Niksicko posle treceg eksiranja (pijanoo) palo je i 3 puta ljubljenje onako prijateljski da sam imao jos koju bateriju isli bi pred vladu CG. (pijanoo)

poz JRlotpi

--- End quote ---

danas sam saznao od kolega (Saxpg, Bimer, Serhio) za pogresno protumacene moje reci pa da pojasnim ,odnosi se na odlazak pred vladu da rusimo onog sto nas razdvoji,a ne na skup koji sam danas saznao da je planiran.
Pozdrav Nebojsa  (pijemo)

bimmer:
hahahahahahhaa... Lotpi Lotpiiiii sto si se opteretio... hahahhaha necu nista da komentarisem...

inace.... niko nas nije razdvojio... oni su se razdvojili... a ljudi koji su se druzili i voljeli se nikad nece razdvojiti.... ;namig

misha:

--- Quote from: bimmer on May 23, 2011, 11:37:25 AM ---hahahahahahhaa... Lotpi Lotpiiiii sto si se opteretio... hahahhaha necu nista da komentarisem...

inace.... niko nas nije razdvojio... oni su se razdvojili... a ljudi koji su se druzili i voljeli se nikad nece razdvojiti.... ;namig

--- End quote ---
:)aplauz :)aplauz :)aplauz

Goran Scekic:
Berane, jul. 2011
VELIKO IZNENADJENJE... (Za nas koji poznajemo Berance nije nikakvo iznenadjenje)
Za godinu dana od kada su poceli da se bave ovim sportom pogledajte dokle su stigli...
Bilo mi je veliko zadovoljstvo druziti se sa momcima kojima sam prije godinu dana podesavao prvu jedrilicu koja je stigla u Berane, a danas, slobodno mogu reci izvrsnim letacima.
Goran Scekic, Podgorica

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version