RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Podgorica

<< < (88/98) > >>

saxpg:
Sta reci... na momente sam padao u ocaj i mislio da se necu izvuci iz kanjona, ali sve lekcije Bear Grilsa, i ukusni plodovi divljih smokava spasle su me ovaj put.
Salu na stranu, trebalo mi je oko 1.30-2h da odem i vratim se do jedrilice koja nam je bukvalno bila pred ocima na nekih 40tak metara.
Najveci problem su predstavljale zmije kojih je kanjon pun, ali sva sreca nisam vidio ni jednu inace bih se bez premisljanja odrekao jedrilice.
U povratku sam morao i da se okupam malo jer stijena koju sam presao veruci se u odlasku, nije dozvoljavala da se vratim istim putem noseci jedrilicu.
Ovaj kanjon je stvarno jedna nedirnuta ljepota, koja ce na zalost uskoro nestati kada ga potope da bi napravili hidroelektrane.

SERHIO:
Ho ho ho , svaka cast ,super avantura,  kao i uvijek kad s Duletom trazis djavola po crnogorskom kršu , onda ga i nadješ.
Bitno je da nema "gubitka" a ovako je interesantnije  :)aplauz

Sava:
Neznam možda postoje i lepši predeli, ali ja sam bio oduševljen prirodom u tom kanjonu. Čoveče tu ima predela gde ljudska noga nije kročila,a ako je kročila nije se vratila. To je bio doživljaj, koga sigurno ne bi doživeo da te jedrilica nije naterala. Snimci su prelepi.   :)aplauz
Pozdrav (zavidim na uživanju) :mhm

mirce:
C,c,c... a ja preskakao kanal pored aerodroma, pa mislio da je to avantura...  ;namig

http://rcfly4um.org/index.php?topic=5867.msg43000#msg43000

Pozdrav iz Novog Sada

Mirče

Gabor:
Momci, opasan provod, šta da vam kažem. Ali vidi se da ste pravi ljubitelji ovog hobija, niste dopustili da propadne model, da ga ostavite tamo. Sale tebi čestitke za avanturu, a kolegi za fotke! A za zmije....  (___)  Bolje da ni ne pomislim.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version