RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
tataBulik:
Nego momci (mislim na Berance), hoće li biti šta u Beranama ovog ljeta, mislim na 12. avgust?
Ovo bi ipak bilo III jubilarno i kod nas u Crnoj Gori najveće okupljanje modelara :)aplauz
Za mene je to već postalo "crveno slovo" u kalendaru, dan kad se svi poslovi bataljuju i zorom ranom kreće za Berane (<--)
najjaci2002:
--- Quote from: saxpg on July 29, 2013, 10:52:37 AM ---@ najjaci2002
Pozdrav i tebi, balzu imas u "Okov" a rezanje laserom na Starom Aerodromu (javi se ako treba kontakt)
Postoji firma Laser B u ulici Slobode ali se cuvaj, meni su prije par dana naplatili 10 eura za rezanje 8 rebara za trup.
Realna cena je oko 2-3 eura za taj posao.
Misho, veliki pozdrav, vidim da se druzite po Srbiji svaka cast.
Ovamo kod nas sve vise zamire, u Podgorici nam ne daju pristup letelistu, vrucina od 40tak stepeni takodje smeta.
Formirali smo klub, ali nismo otisli daleko sa tim, mozda od jeseni krene neka prica.
Beranci su jedino aktivni jos uvjek.
Pozdrav!
--- End quote ---
Ne znam kad si zadnji put kupovao u Okov...
ja sam bio prije 2-3 mjeseca nisu imali tada (mislim na Okov na S. aerodrom), ili mozda radnici nisu znali sta trazim, jesi gledao u Kips ili kod Djurovica ima li?
Hvala!
tataBulik:
Skokneš do Okova u Nikšiću, kupiš balzu i alu. cjevčice raznih prečnika (koje su skoro dobili), popijemo kavu u "Ibon-u" koji je u neposrednoj blizini Okova uz čašicu razgovora o modelarstvu i svak svojim putem.
saxpg:
@ najjaci2002
Ako ti kazem da ima balze u Okov to upravo to i znaci.
Nema na cemu.
najjaci2002:
--- Quote from: tataBulik on July 31, 2013, 06:30:42 PM ---Skokneš do Okova u Nikšiću, kupiš balzu i alu. cjevčice raznih prečnika (koje su skoro dobili), popijemo kavu u "Ibon-u" koji je u neposrednoj blizini Okova uz čašicu razgovora o modelarstvu i svak svojim putem.
--- End quote ---
Moze!
javljam se kad dodjem!
pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version