RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
fenix:
Ovih dana je katastrofalno vrijeme kao da se baba Marta vratila: kisa vjetar....tako da od 25.04. nije bilo vecih okupljanja izuzev jucerasnjeg dana kada su jedrilice parirale jakom vjetru.Bice i slike kao i video sa toga letenja ali sada evo par fotki sa proslog okupljanja.
Posto je to bio prvi susret sa novim RC pilotima njih cetvorica:Dule,Srdja koji vec lete svog prvjenca Apicer Badiudiusa mora da sam opet pogreno napisao naziv ovoga modela ") koji leti odlicno, dijelovi za nadogradnju u LiPo varijantu vec stgli :)aplauz Vlado ima cesnu od elapora sa motorom od 2.5ccm koju ce da prepravi u elektro varijantu, Backo za sada nema model ali je flight sim vec narucen.Znaci dobro su zagrizli.Vec su na putu novi modeli tako da ce uskoro biti dosta noviteta.
Pored letenja slikalo se i snimalo sa svih strana :big smile Kad nisu fotografisali i snimali nove snage su letjele to sto se naslo u vazduhu,u pauzama prica o motorima,modelima,baterijama...Znaci fotke iz drugog ugla gdje su u gro planu novi letaci sa njihovim ozarenim licima do juce je bilo i tata bi sine tako daleko od njih a od danas... (<--)
bimmer:
hahahhahaha sta reci...sta dodati... :)aplauz
radujem se nasem novom druzenju na pisti ili livadi
evo i videa od mene, na zalost bez tona, ukinuo mi ga "Ju Tub"
21. maj 2010 prilicno vjetrovito bilo...
bimmer:
eh da..... i da se pohvalim sa novim dizajnom moga ....FENIX PAZI SAD DOBRO!!! ACCIPITER BADIUS razumes? (yay)
jeftin, 3 kanala, 1.1metar raspon krila na NiMh baterije...... ali! leti kao cistokrvni glajder (<--) (res)
saxpg:
Sto je najbolje, otporan je na udarce, sto je moj sin provjerio iz prve ruke. Spucao ga je na nos sa nekih 15tak metara i nije mu nista mogao (fiu)
bimmer:
(yay) (yay) (yay) hahahahaha sax, ne da se Accipiter :jaki: :jaki: :jaki:
a sada jucerasnji video...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version