RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Trstenik-Krusevac

<< < (2/3) > >>

cane:
Ma super ste,ko modeli,nema sta.A mislio sam da je Zarin ovo propustio kad eto i njega.

druze,ja vam zelim jos puno ovakvih susreta,nadam se da kad budem bio za Bozic ukradem i ja nekli lep dan za druzenje,jer imam i ja par novih modela za vatreno krstenje,ali otom potom.

Bravo za druzenje i svako dobro.

pozz cane

soprano:
Bata Cane,vi ste kod nas uvek dobro dosli,ocekujemo da se javite pa da organizujemo neko okupljanje i naravno da se upoznamo sa novim modelima....Do skorog vidjenja...Pozzzz

misha:
uuuu sale specijalno za ovu priliku obukao i novu trenerku. :)aplauz

drugi put bi mogli da objavite druzenje pa da jos neko svrati.  (<--)

sasa:

--- Quote from: misha on October 30, 2010, 12:24:40 AM ---uuuu sale specijalno za ovu priliku obukao i novu trenerku. :)aplauz

drugi put bi mogli da objavite druzenje pa da jos neko svrati.  (<--)

--- End quote ---

Miso,druze,sto se trenerki tice i vrapci su me zapantili  :sljus  a i kucici u naselju vise ne laju na mene  :hehe ali moracu da je skinem da se opere jer mi je postala preteska  :_D :hehe

A sto se druzenja tice...pa nas bre ne moze niko da sakupi a kamoli jos da nekog pozovemo ,pa da taj neko posle maltene bude sam na aerodromu.
Jedan radi,drugi mora tetki lek da odnese,treci mora ono cetvrti ovo.
U krusevcu ima desetak rc modelara ,ali nikad nismo vise od  dvojice na aerodromu,tako da je veoma tesko organizovati neki skup,ali nema veze,popravicemo se mi,pa jos smo mladi  :hehe

poz..

dejan_ts:
lepo nema shta ali najlepshe je kad uhvati noc na livadi ,eto da se javim dragi moji gosti da ne kazete kako ja necu nishta da prokomentarishem ,naravno Cane kako bez domacina da bude  skup i letenje ,kao shto sale kaze mi se jedva skupimo uglavnom biva po sistemu uvece se cujemo za sutra dan i kako je moguce tada organizovati veci skup ljudi ,a sa druge strane meni bi bash odgovaralo shto veci broj ljudi kako bi onom tupanderu od upravnikao dokazao da je ovaj hobi pocetak za pravog pilota ,nego shta seljak zna odakle se krece ,ali da ne polemishem ,ko je bio zna u cemuse radi i zna kakav spor imam na livadi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version