RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Konverzija 2wd buggy u brushless

<< < (2/2)

magic:
Nikakvo masinsko ulje, bice pregusto, iskljucivo silikonsko ulje. Ja koristim Tamiya ulja.

poz

matovic:
Ok hvala. Evo gledam upravo neka ulja samo ne znam koje naruciti, od 10WT do 80WT... kapiram da bi gustina za buggy od 20-30wt bila ok?
 ()-()

magic:
E pa da budem iskren nisam verovao pre 10 godina da ce to biti moguce, auto na struju koji se vozi sat vremena sa jednom baterijom a koji istovremeno ima i fenomenalne performanse!!! Sa mojim klincem od 5 godina danas popodne kod Narodne Biblioteke on sa svojim Kyosho LAV i ja sa mojom Tamiyom navozasmo se do iznemoglosti  (yay).

Posle razocarenja u motore sa cetkicama i NiCd baterije presao sam bio na nitro, prvo 1:10 pa 1:8 i sve je to lepo kada radi, a cesto i ne radi, a ciscenje masnog ulepljenog modela je bio sastavni deo "zabave". E pa sada imam model (a imam i jos jedan, he, he) koji ide kao nitro 1:8, ne prlja se a ne mogu da mu potrosim ni jednu bateriju do kraja, a imam ih 4  oo)). Evo dok ovo kucam dopunjavam bateriju koju sam terao danas popodne i stace plafon 3200mAh, znaci bilo je za jos barem 20 minuta voznje.

Eto, htedoh ovo da podelim sa vama jer sam ja stvarno zbunjen citavom pricom jer sam ovu konverziju uradio cisto experimenta radi da vidim kako je to sa motorima iz HK. Sve sto mogu da kazem je  3aa HK.

poz

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version