RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

tireks 700

<< < (3/8) > >>

IVAN3D:
neozbiljna firma skroz kad neki tamo anonimusi mogu da se potpisuju.....
Lukas Riva i Alan Szabo
 (res)

eeee jednog dana ću i ja da se potpisujem na kabine.... (moje doduše)
 lol

jrlotpi:
U mom okruzenju nemam jadan skim da se radujem ,ne smem da se pohvalim,odmah bi me proglasili za slucaj niko to ne razume.
Tako da dok me malo ne prodje istrpite me tj razumite me.

Nije mi dobro,malo po malo kontrolisem da li su svi delovi na broju ,primetio sam da u kit-u ide tailboob sa kardanom u alu i karbon varijanti (2kom) mogu da biram koji da postavim.
svidja mi se sto su u kompletu stavili sve u ful varijanti od alu. nosaca motora do T filtera i klipera za gorivo ,creva  ,konekcija za punjenje goriva,locktipe ,takodje uputsvo za sklapanje je striktno za ovaj model nema uopstenih uputstava vec sve je precizno pojasnjeno od motora do elisa.
dobio sam i pomocni alat za podesavanje pitch koji se usrafi na vrhu rotora i koji sluzi da se prema njemu postavlja korak elisa.
Otkloni elisa idu od -15 do +15 stepeni,
Stim sto se koristi za letenje otklon od -12 do +12
+15 autorotacija
Brzina rotora ide od min 1280 do 2560 obrtaja

10500 obrtaji motora (1280 rotor) do 21000 motor (2560 rotor) odnos 8.2:1

SABURO:

--- Quote from: JRlotpi on November 11, 2010, 12:23:21 AM ---Otkloni elisa idu od -15 do +15 stepeni,

--- End quote ---
Samo  ??? ili SAMO  (:sok:)

Hehe ma salim se naravno, masina ovako rastavljena izgleda veoma mocno, kako li je tek zadovoljstvo sve to spakovati, a tek leteti!?!?! Samo napred Neso, drago mi je da si se obnovio novim MNOOOOGO LEPIM ticama..

(pijemo)

jrlotpi:
Moracu da fatam nekog od vas da mi pomogne da razradim motor na stolu pre nego sto instaliram u hely ili cu videti da li moze i na samom helyju nisam stigao sa citanjem do tog dela.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

upss!

http://www.youtube.com/v/lUXHaN6hR3M?fs=1&amp;hl=en_US"

SaleR:
Bravo Nebojsa!  :)aplauz

Odlican izbor, cestitam!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version