RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

tireks 700

<< < (8/8)

SaleR:
Ma vidi kada tebi onaj hlor nije nista uradio, nece ni ova stanica ne brini!

Lepo si ti ovo cudo slozio!

Hajde sada da pocnes i da dolazis kada se leti...

Sale

jrlotpi:
Neces verovati ali sve ovo je krenulo zbog hlora,
posle krace pauze vratilo mi se osecaj za palice, i radujem se da se sastanemo svi koliko nas ima.
Prvi lepi dani i zakazuj okupljanje,vikendom jedino imam vremena zbog posla.
Znam da ste digli ruke od mene posle toliko mojih ne dolazaka,verujte da je meni najteze.

jrlotpi:
dok je zima ,ulepsavamo T-rex 700
Ni ALIGN nije sto je nekad bio uvalili su mi plastican deo, A sve je ful metalno

morao sam da dokupim i suport za repne nosace pro tail Boom Brace suport plates zbog buduce prirode mog letenja gde cu se truditi da iz ove naprave izvucem maximum koji su konstruktori zamislili tako da sam morao i kabinu dodatno da osiguram sa novim drzacima koji ce moci da izdrze moje letenje.
takodje sam morao da narucim  od metala servo horn, izabrao sam plavu odmarajucu boju,
 nadam se da ce ova boboljsanja biti adekvatna, i moci da zadovolje uslove u kojima se nadje kada budem dovodio hely do svojih krajnih letnih granica

IVAN3D:
Koliko staju ove metalne polugice? I odakle su porucene odnosno da nema jos koja viska (bar tri)????

jrlotpi:

--- Quote from: IVAN3D on February 06, 2011, 04:12:53 PM ---Koliko staju ove metalne polugice? I odakle su porucene odnosno da nema jos koja viska (bar tri)????

--- End quote ---
http://www.helipross.com/d6cf-metal-servo-horn-hsp61007.html

ovde su ti naj jeftinije svuda su 22$ i sve ostalo je -20%

ako ces narucivati javi se uzeo bih jos nesto da bude bar za traking broj

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version