RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Klub klasa Elektro on road 1/10
magic:
Evo ja se prijavljujem i potvrdjujem kupovinu modela samo u kitu posto sve ostalo vec imam!
poz
Bigneda:
--- Quote from: ultrahome on March 07, 2011, 12:53:48 AM ---inace, ova Ansmann šasija bi zadovoljila i Bignedu pošto ima kardanski prenos :mhm. Postoji verzija sa motorom sa četkicama:
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-cars/electric-cars/on-road-110/are-2.html
i brushless verzija:
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-cars/electric-cars/on-road-110/are-2-bl.html
Gornja dva linka su na engleskom, da se ne mucite sa nemackim na linku koji je Veljko poslao (ali hvala Veljku posto je nasao ovaj model i cenu u Austriji).
Mihailo
--- End quote ---
Na zalost ne zadovoljava kvalitet !
S obzirom da sam se susreo sa par modela 1/10 - 1/8 od ovog proizvodjaca NE bih preporucio kupovinu, izuzetno los kvalitet i podrska delova bar kod nas...
Jel kontaktirao neko komsiluk u vezi ovakvih modela, Hrvati imaju odlicne forume za Automodelare i posebno tu klasu 1/10 sto race sto drift, vidjao sam u ponudi dosta Tamiya TT01 modela tamo i mislim da bi to bilo odlicno resenje ako ima nekakav lager delova kod njih, a i cene su oko 100eu za nov kit model ?!
vladad:
--- Quote from: Bigneda on March 10, 2011, 11:04:11 PM ---
--- Quote from: ultrahome on March 07, 2011, 12:53:48 AM ---inace, ova Ansmann šasija bi zadovoljila i Bignedu pošto ima kardanski prenos :mhm. Postoji verzija sa motorom sa četkicama:
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-cars/electric-cars/on-road-110/are-2.html
i brushless verzija:
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-cars/electric-cars/on-road-110/are-2-bl.html
Gornja dva linka su na engleskom, da se ne mucite sa nemackim na linku koji je Veljko poslao (ali hvala Veljku posto je nasao ovaj model i cenu u Austriji).
Mihailo
--- End quote ---
Na zalost ne zadovoljava kvalitet !
S obzirom da sam se susreo sa par modela 1/10 - 1/8 od ovog proizvodjaca NE bih preporucio kupovinu, izuzetno los kvalitet i podrska delova bar kod nas...
Jel kontaktirao neko komsiluk u vezi ovakvih modela, Hrvati imaju odlicne forume za Automodelare i posebno tu klasu 1/10 sto race sto drift, vidjao sam u ponudi dosta Tamiya TT01 modela tamo i mislim da bi to bilo odlicno resenje ako ima nekakav lager delova kod njih, a i cene su oko 100eu za nov kit model ?!
--- End quote ---
ODE MAST U PROPAST!
A ja mislio da jednio Ansmann ima podrsku u SR za delove!
magic:
Ljudi ajde malo spustite loptu! Tako kada covek krene da dodaje po 10-20Eur zavrsi na kraju sa modelom od pocetnih 60 na 300Eur. Ja sam na samom pocetku topika napisao za koji model smatram da je najbolji za ono sto kosta a to je Schumaher Mi1. Vec jedno godinu ipo dana gledam, razgledam i uporedjujem i sve sto valja je 250-300 Eur pa na gore. Doticni Ansman je nesto najjeftinije sto moze da se kupi samim tim je i kvalitet odgovarajuci. Ono sto treba imati u vidu je da onroad voznja nije isto sto i off road, nema tolikog tumbanja, dumbanja i prevrtanja modela samim tim verovatnoca za lom je mnogo manja. Naravno, ivicnjaci i medjusobna sudaranja su i dalje prisutni stim sto odabirom dobrog mesta iskljucujemo ivicnjake. Ansman je jedan od retkih brendova u Srbiji koji ima kakvu takvu podrsku, a ako nas bude bilo dovoljno pa sigurno je i Extremu u interesu da ima delove na stanju.
Da ne duzim dalje, ja sam odlucio da kupim, necu propasti za 60Eur i da vidim kako ce da ide. Kako god da bude znacu da moze biti samo (mnogo) bolje, a i to je vec nesto. Ulozite novac u pristojan setup koji ce moci i na nekom drugom modelu da se kasnije iskoristi.
A po pitanju kardan kais, za drift kardan a za trkanje, samo i iskljucivo kais!
poz
ultrahome:
100% sam uz Veljka, kupujem ARE-2 čim se pojavi na stanju u Nemačkoj, a Extreme bude u situaciji da ga naruči / uveze. Predlažem grupnu kupovinu kako bi dobili i obećani popust. Javiću čim se steknu ovi uslovi, a zainteresovani već sada neka prave listu kitova i delova koje bi poručili.
Mihailo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version