RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Klub klasa Elektro on road 1/10

<< < (2/18) > >>

magic:
TT01 je daleeeeko iza ove sasije pa cak i TF05 koja je skuplja. Za trkanje je samo prenos preko kaiseva, kardan je za drift i igranje.

Da budem iskren sa moje strane ovo je maksimum koliko bih ja odvoijo za sasiju. Bolje/skuplje sasije nekome na pocetku sa jako mnogo opcija podesavanja mogu samo da zasmetaju. Nepodesena sasija, pa cak i ona bila najbolja na svetu, jer losa.

Ja cu ovu najverovatnije uzeti, samo da izadjem prvo na kraj sa servoima za Sickle.

poz

vladad:
Dorcolac, kako ti se cini ona moja sasija od Carsona mislim da je sve na kiseve sto se tice prenosa a ostalo ??????

Dorcolac:
@magic, nema ona nikakva specijalna podesavanja, ali nema onaj "luft" kao kod kineza koji me totalno izludjuje. zato se plasim da narucima sa R2, jer ako mi stigne auto a tocak leluja u svaku mogucu stranu poludecu  oo)) "kol'ko para, tol'ko muzike"

evo da vidis da nije matematika..
http://www.teamxray.com/teamxray/products/proddesc.php?prod_id=3606&kategoria=3606&Xnet_Session=5411706c7c33c1e2124a27878c508466

@Vladad, dobra ali nitro  :( ja sam iskreno poceo da razmisljam o on road elektro varijanti jer moze da se vozi i zimi, neka sala/hala/hangar samo da nije hladno i da ima solidnu podlogu... mozes da ga vozis bilo gde.. cak i u vecem holu neke zgrade  :big smile

Bigneda:
eto vec nas je troje sa istim razmisljanjem...

ja poceo da pakujem elektro 1/8 za po kuci preko zime :)

alexaca:
Ala je dobar ovaj Xray, jeste skup ali je do jaja. ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version