RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Klub klasa Elektro on road 1/10
ultrahome:
Bravo Veljko,
to ce biti najbolji nacin da u praksi proverimo da li je ARE-2 prava platforma za Klub klasu. Ukoliko se pokaze da nije, uvek mozes da je prodas nekom manje zagrizenom pocetniku (kao meni :))
magic:
Nazalost od posla nisam stigao da zavrsim ARE-2 a nije mnogo ostalo. Nadam se da cu ga u toku nedelje zavrsiti pa cim se pojavi mogucnost da se model proba npr na sajmu mozemo da organizujemo nesto na tu temu. Da budem iskren ARE-2 ne odusevljava svojim kvalitetom ali ako covek pogleda sta sve dobije za 60Eur nije ni puno. Mnogo je bitnije koliko je izdrzljiv i upravljiv ali o tom po tom.
U medjuvremenu posle dugo cekanja stigle su mi neke sitnice iz R2 hobbies jer kao sto smo rekli jedan od bitnijih preduslova je da svi vozimo na istim gumama, cena vise nego korektna 4,5Eur + postarina
gume i felne se porucuju odvojeno a ispod su maske Mazda RX7 i Ferrari FX
poz
Bigneda:
Malo da osvezimo temu i zainteresujemo potencijalne ucesnike :)
...ja se odlucio za 'moju' marku, porucen Kyosho TF-5 i zeljno se ocekuje da stigne :)
Takodje se bira neki Brushless komplet koji ce zameniti fabricki, dogovor je bio i trebalo bi da ostane da se ne ide preko 4000-5000KV za motore pa cu se potruditi da izmem nesto oko 4000KV da bi se koristilo i za drift...
...po mom saznanju u skorije vreme stize jos par 1/10 modela u BG tako da ce mozda ova ideja i da se izgura do kraja !
magic:
Lepo, lepo! Predpostavljam da je u pitanju TF5S sa kardanom. E bas lepa vest i drago mi je da gledas motor do kV 5000 sto je apsolutno dovoljno. Meni je cika Zuba oteo kompletnog Ansmana a ja se, da budem iskren, jos uvek razmisljam upravo izmedju TF5S i Mi1. Jedva cekam da nas bude vise pa na leto jurnjava kod sajma :)aplauz.
poz
Bigneda:
Da sa kardanom je naravno, treba i drift da se vozi sa njim :)
aj nemoj mnogo da se razmisljas, i ti si u Kyosho klubu pa isprati to do kraja, eventualno imas verziju sa kaisevima koja je vrhunski model za trke i ima ga u skroz karbon varijanti MNOGO opasno izgleda :)
Model sa kardanom je TF-5, sa kaisevima je TF-5s odnosno Stalion ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version