RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
TZ 50 V2 Frenzy
batans:
Tek da se ne stekne utisak da u Novom Sadu rade samo veliki kombinati, i mi u malim (trpezarijski sto) ceprkamo po nesto. Jeftina varijanta ali je valjda napravljeno da leti. TZ 50 V2 u Americi kosta (na najjeftinijem mestu) oko 140 Eura ali je postarina 180 $. I naravno Mirce. To sto je on iskombinovao je tesko prepricati, tek model je prvo u Americi porucen da iz Kalifornije stigne na Floridu a odatle u Novi Sad. Posao je tako odradjen da su i carina i postarina bili minorni. Vec unapred je koncipiran i jeftin seting.
Motor Evolution .52. Video sam da ga koristi i neki tip u Argentini.
Kako je on prosao, ne znam, o mojoj kombinaciji cu ovde sigurno referisati.
Utisci podeljeni, sve je izgledalo neobicno, onda po malo kineski, jeftino uradjeno, medjutim
kako je sklapanje odmicalo nametala se preciznost izrade, sve se lepo i lako pokrece a lufta,
zazora nema ni za stotu, nula.
Dogradjivao sam neke sitnice kao na pr. drzac Hitec-ove 2.4 GHz antene.
Tek detalji. Vidi se naravno da glava rotora jos nike sklopljena.
Predvidjeno je mesto za Gyro tamo negde iznad baterije. To mi se nije svidjalo pa sam napravio
poseban nosac i Gyro pozicionirao blize glavnoj osovini.
Sve veze su push-pull
i to vrlo impresivno izgleda
misha:
to valjda ide uz godine. sto stariji to detinjastiji. eto sta godine napravise od dobrog modelara. ode u helikopterase! cccccccc. (yay)
batans:
Servoi su tri Hiteca, za rep Hiperion i za gas Inolab.
Ne znam na sta ce sve ovo da izadje mada se moj deda stvarno trudi
i kaze da cemo vam ovde jos pisati o nasem novom helikopteru.
Lazo:
Znači - opa Bato!
Sada ivanov TZ V2 90 ima i mlađeg brata. Pa sa srećom neka e.
(pijemo)
adam:
bato svaka cast! veoma lepo sklopljeno sve na svom mestu svaki kabel uredno namesten (res), a tek slike kao da je slikano u nekom foto studiju lepo nema sta !!nek vas dugo sluzi ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version