RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
TZ 50 V2 Frenzy
mirce:
Batika, svaka čast...
Baš ga pedantno i lepo sastavljaš... Milina videti ovako precizan rad, no to je normalno jer su ovdašnji kombinati svi tak'i i mali i vel'ki...
Čujemo se
Mirče
batans:
Malo sam sta novo radio na mam "TZ-50 Frenzy". Helikopter je zapravo dasao vec sklopljen, medjutim neke sitne detalje sam ipak morao da "izmodelarim".
Na svim svojim modelima imam Cinch-audio konektor za spoj sa svecicom, to sam uradio i sada:
trebalo je samo napraviti nosac konektora i dobro ga pozicionirati.
sa donje strane to izgleda ovako
ovakav prikljucak takodje imam na svim modelima, pouzdan je i vrlo praktican
iz drugog ugla
Hitec ima ovaj tip antene. Sjajno radi ali ostavlja utisak da je traba pazljivo postaviti i vise ne dirati. Ja sam to uradio ovako
trebalo je napraviti odgovarajuci nosac
plasticna domina je resila problem nosaca Gyro-a
trebalo je samo iseci na odgovarajucu meru i postaviti na pravo mesto.
Nista posebno ali ce mozda kao ideja nekome posluziti.
Ostalo mi je jos nesto radova oko ovog helikoptera. Kada to zavrsim i ako bude nekih zanimljivosti, javljam se svakako. B.S.
IVAN3D:
Super izgleda a ova fora sa cincem mi se svidja jako.
A kladim se da ova domina pojma nije imala gde ce da zavrsi oo))
Pozdrav Ivan
vace:
Zdravo Prijatelji,
Jas sam Vlatko od Skopje. Kupio sam TZ V2 50 od HK no nemam neka iskustva sa Nitro helikoptermina, pa bi vas zamolio za pomoc. Ovo su specifikacija za moj heli:
motor: ASP S46H
ruder servo: S9254
gyro: HK401B
receiver: Turnigy 9X 2.4GHz 8Ch
svecica: OS#8
Moj problem je sto nisam siguran da upalim motor jer nisam ni siguran dali sam dobro podesio motor. Pre no sto sam ubacio motor u heli jas sam ga razradio sa elisom za avio modele kako bih mogao da podesim smesu (gorivo i vazduh). Kad sam ga ugradio u heli nisam siguran dali sam ga dobro podesio pa me interesuje kako treba podesavati motor kad se ugradi u heli, jer nije isti tovar sa elisom od avio modela i elsisa za heli? Posto nikad nisam startovao motor na samom heli, pa pitam se jel moze da se ovoj motor startuje bez elise ?
Kod nas u Makedonii nisma jos uspeo da nagjem neko koj ima heli sa nitro motora pa i nemogu da dobiejem neku pomoc. Do sada sam koristio elektro heli ECO8 od IKARUS firme (http://www.ikarus-modellbau.de/onlineshop/deutsch/oxid.php/sid/bf51a2612761998870deafcb009532ab/cl/details/cnid/220/anid/4327/ECO-8-Bausatz-mit-Motor/).
Pozdrav i unapred Hvala.
zajo:
Поздрав Васе или Ваце?
Отвори нов tpoic слободно,овде не е место ;namig
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version