RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

flybar-pomoc-sugestija

(1/2) > >>

batans:

Ostalo mi je jos malo posla, na zalost i lepe zabave pa da moj novi TZ-50 Frenzy bude spreman za probu. Kada je stigao mnoge stvari su vec bile sklopljene. Naravno sve sam proveravao i sve je bilo O.K., sve do fly bara. Slika je iz uputstva za sastavljanje i vidi se duzina krakova A i B (126.5 mm.). Kod mene su takodje krakovi identicni i sve je dobro postavljeno, jedino su te duzine po 134 mm.. Je li je greska velika? je li je u granicama neke tolerancije, hoce li helikopter biti vise/manje stabilan? Daju pribliznu vrednost u pola milimetra a onda tolerancija 8 mm. (po kraku).
           Svaka sugestija i pomoc su dobrodosli. Puno pozdrava, Bata Stepanovic.     

IVAN3D:
Hm....

Sada sam prelistao moje uputsvo za TZ V2 90 reko da vidim da nisu slucajno u oba napisali isto medjutim nisu...

Licno mislim da ta razlika ne ce praviti problema, npr vidim da je na t-rexu 700 bar vizuelno fly-bar veci od "mog"...

Joj pa kad dva brata izadju na livadu da se sepure...

Pozdrav

()-()

Lazo:
Bato, samo vodi računa da su ti obe strane jednake dužine i ništa ne brigaj. Ima da leti zaebalo vek!

(pijemo)

batans:
                  Momci, hvala na savetima i ohrabrenju. Da bi se dovelo to na propisanih 126.5 mm. morao bih koje sta da demontiram, tu celicnu sipku da skratim na potrebnu meru, sve da vratim na svoje mesto i sigurno da razbalansiram citav sistem. Sada kako stoji je sve super, eto sem te duzine. Hvala vam obojici i drago mi je da smo se bar ovako "culi". A bice lepa slika Ivane kada ih budemo negde zajedno parkirali.
                                                                                                                                         Pozdrav, Bata.

Lazo:
Nego, šta piješ za ono "momci"?  :big smile

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version