RAZNO > PLANOVI / NACRTI MODELA
plan za jedrilicu
ak:
--- Quote from: misha on December 03, 2010, 11:12:33 PM ---ovaj lik ima lepo odradjene planove, i mislim da nisu ni skupi.
http://ultralajt.webs.com/myrcmodeldesigns.htm
--- End quote ---
Prijatan lik, on je dizajner "cuvene" jedrilice Guppy.
grebic:
Ja bih nesto tipa one hornet sa misinog linka, samo malo veca da bude. I onaj trup mi je bez veze sto se onako izvlaci. Neki klasican mi deluje i sigurnije i jednostavnije.
@ T.E. Zavrsio bih je za par dana. Treba mi nesto ipak malo slozenije. hvala u svakom slucaju.
@ ak Guppy je malen...ali kako stvari stoje, sve navodi ka njemu
saxpg:
Bas za takav trup sam govorio da nije problem napraviti.
Poslacu ti link ako nadjem, gledao sam na forumu kako je tip napravio od drveta oblik trupa, pa onda pomocu njega u gipsu napravio kalup i na kraju pomocu smole i tkanine dobio odlican trup.
Pretpostavljam da ti se svidja nesto ovako.
grebic:
nasao sam i ja to, cini mi se na rcgroups-u, al...ko sa tim da se petlja. Mislim da nije bas tako jednostavno, jer ima nekih fora oko motanja tkanine i potrebne cvrstine... Velika zaj... Da zelim neki takmicarski model, mozda bih se i upustio u tako nesto. Moja je ideja da nadjem neki trup, ima neko viska sigurno, i da na to nakalemim neko pismeno krilo od 2.5-3m. Da to moze ad leti po vetru, kad ne mogu da letim ni sa cim drugim.I cisto da se oprobam na padini sa nekim drugim profilom. Nista spec
saxpg:
Mislim da imas onda na Schweighoferu za oko 40 eura (+15) trup za Mefisto. Ja mogu da ti uslikam moj za detalje ako te bude interesovalo.
Mada uz malo googlanja moze se naci i nesto jeftinije. Mozes i da probas na R2hobbies, oni prodaju sve one jedrilice u delovima.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version