RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC 2011
zajo:
Стварно незнам где да пишем mmmm али...
Мислим да треба дајемо име на IMAC натпревар :mhm нешто интересантније.
Можда би у идуче било и freestyle,f3a и друго тако да име IMAC и није баш неко име mmmm. Шта кажете ???
magic:
Zajo,
ime takmicenja na odredjeni nacin je bitno ako se vec iz imena vidi o kakvom tipu takmicenja se radi. Opste je globalno poznato sta je IMAC (International Miniature Aerobatic Club) http://www.mini-iac.com/ koji je jedna poveca organizacija na Severno Amerckom kontinentu. Kako se oni ljudi vec potrude da svake godine izbace 5 razlicitih nivoa letackih programa koji su vrlo lepo uradjeni i kako za njih na netu bude dosta objasnjenja i video uputstava misljenja sam da je korektno kada vec koristimo njihove programe da se tako zove i takmicenje. Isto tako pravila su vrlo jasna kod IMAC i to opet pojednostavljuje citavu pricu. Mi smo tu samo da to prilagodimo nasim uslovima.
Ime F3A je ime je od FAI i program koji se tamo zvanicno leti je daleko tezi i samim tim neprikladan trenutno na nasim prostorima. Neke zemlje naprave neki svoj letacki program na bazi FAI programa pa ga onda tako i nazovu. Mislim da je nama u ovom trenutku tako nesto apsolutno nepotrebno.
Freestyle tip letenja je nesto sasvim drugo i nema mnogo veze sa preciznim akrobatskim letenjem i te dve stvari ne bi trebalo mesati! Ako je neko voljan da organizuje takmicenje/druzenje u freestyle letenju u nekom drugom terminu i/ili mestu neka se slobodno prihvati tog posla, ja cu pomoci oko cele price ako to bude bilo potrebno.
poz
zajo:
Слажем се, нек буде IMAC (pijemo)
Некако фотке су остале из прошли пост,извињавам се.
dejan_ts:
hmmmmm meni se ovo svidja i shvatam sve shta treba da se radi i jako lepo je moguce odraditi precizno u tacku ,ali pitanje je sa kojim modelom treba leteti ,ja takav model za Imac takmicenje ne posedujem , da se prijavim sa telemasterom mozda neshto i uradim (:sok:)
magic:
Dejane,
kao sto sam vec napisao, takmicenje je prilagodjeno nasim prostorima, tj. leti se sa bilo kojim tipom modela bez obzira na velicinu i pogon. Naravno sto je model veci i prikladninji za precizno akro letenje pilotu ce biti lakse ali ko zna zna ...
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version