RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC 2011
Nimbus:
Svaka pohvala organizatorima na odličnoj organizaciji takmičenja, odlično vrijeme, još bolje druženje i gostoprimstvo (još da nije bilo peha sa auspuhom?!).
Nadamo se da se dogodine vidimo i na našim prostorima.
Pozdrav, Marko
gizmo:
Bas mi je zao sto nisam mogao da prisustvujem takvom skupu, ali prethodnu noc me slomila neka groznica i tempreratura...vidimo se drugom prilikom ()-()
Sava:
Čestitke takmičarima, posebno prvaku. Organizatorima na hrabrosti da kalendarski dosta kasno organizuju takmičenje. Zaslužili su sve pohvale , ne bih da izdvajam bilo koga, svi ste bili odlični.
Ekonom je bio na visini zadatka.
Hvala modelarima iz iz okruženja na učešću, imaju modele koji se ne stide ni jednog svetskog aerodroma. Nadam sa viđenju i dogodine u još većem broju. :)aplauz (thumb)
presko:
Bilo je i prošlo. Možda je bilo ovako, možda je bilo onako, možda je falilo ovo, možda je falilo ono, ali najvažnije je da smo se lepo družili.
Još jednom koristim priliku da se zahvalim svima koji su, svojim prisustvo, uveličali ovaj skup.
Gabor:
Sa zakašnjenjem, ali evo par fotki i od mene, iz Ervinovog i mog fotoaparata:
Organizacija na nivou, još jedno lepo druženje, a za mene kao i neka vrsta obuke, jer se nadam da dogodine i ja mogu stati na "startnu liniju"...
:sljus kasno sam se već setio, ali dogodine, ako opet budete organizovali IMAC, mogu da napišem na mađarski forum, možda se neko odazove. Za prevod ćemo lako ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version