RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC 2011
SABURO:
Presko, Gabore slike su fenomenalne...
Upravo sam ubacio finalnu tabelu rezultata sa takmicenja i poziciju svih takmicara. Ako zelite bodove, mogu i to da ubacim?
http://rcfly.rs/rezultati_imac_2011
Elem, obecao sam koncizniji post, pa da krenemo.
Pre svega drago mi je da je sve proslo u njaboljem mogucem redu i da su svi otisli kuci bez slupanog modela i sa pozitivnim utiscima. Drago mi je sto smo imali cast da ugostimo RC modelare i iznad svega sjajne pilote i ljude iz susednih zemalja, tj. Makedonije i Hrvatske.
Jedino mi je krivo sto se Marku dogodio peh sa auspuhom i sto nije prikazao svoje znanje i vestinu letenja.
Dobro je da su dosli gledaoci/RC piloti iz Srbije iz raznih gradova da gledaju ovo takmicenje, a ujedno letovima momaka iz Zagreba uoce kvalitet letenja i eventualno nateraju sebe da tako nesto probaju u buduce.
Bitno je u kontinuitetu stvarati kvalitetnu konkurenciju i samim tim napredovati u ovom hobiju/sportu.
Takodje sam zapazio jos jednu stvar, a to se tice odziva takmicara za razliku od pre godinu dana, kada smo imali jedva 7-8 takmicara, broj se udvostrucio! To je za mene fenomenalan podatak, jer ipak krecemo da imam nesto za cilj u ovom za sada hobiju.
Iskreno ja sam odusevljen trecim mestom, iz razloga sto sada znam da i mi nismo toliko losi..Da su vremenski uslovi makar malo bili pogodniji (citaj manje vetra) bilo bi cupavo..ali kao sto rece Adam, onda to ne bi bio takmicenje.. ;namig
pozdrav i vidimo se na nekom od sledecih takmicenja.
(pijemo)
presko:
Још неколико сличица.
Шта ли овај гледа, као да се разуме у РЦ моделе.
Anakin:
I ja da se pridruzim cestitkama i organizatorima i ucesnicima. Prvi put sam prisustvovao ovakvom dogadjaju i bilo je sjajno. Jedina zamerka ide Mircetu sto nije doterao neku od njegovih ptica, da se vidi uzivo. :mhm
adam:
cestitam takmicarima na postignutim rezultatima kao i organizatorima na organizaciji, stvarno mi je drago da kod nas polako ali sigurno korak po korak se stvara grupa ljudi koji zele da se takmice, nazalost ove godine nismo uspeli organizaovati nijedno takmicenje u subotici ali nagodinu cemo mi poceti sa f5j i f5j400 takmicenjem to je sigurno, sto se vremenskih prilika tice i to spada u trening a i takmicemnje postaje interesantnije ko i kako uspeva da se prilagodi istom, tako da jos jednom sve moje cestitke i nek bude barem jos duplo takmicara na sledecem imac u pozdrav (res)
baboher:
Samo mogu da kukam što nisam uspeo da vas posetim na aerodromu... :( :( :(
I ja bih čestitao organizatorima za uspešno organizovanj, i učesnicima što su se okupili u tako lepom broju, a sa još većim brojem aviona.
Sledeće godine obavezno mi je prisustvo... :mhm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version