RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

DIY FPV QuadCopter by flugzeug

<< < (36/38) > >>

gizmo:
Prvo moras da smanjis osetljivost ziroskopa, pa tek onda dalje da isprobavas.

zgrujic:
Ne pušćaj ga nikako!

--- Quote from: gizmo on April 04, 2011, 10:47:07 PM ---Prvo moras da smanjis osetljivost ziroskopa, pa tek onda dalje da isprobavas.

--- End quote ---

DA! prvo sve na minimum, a onda polako pojačavaš jedan po jedan...

banga:
nemora na minimum moze krenit od 50%
ako sam dobro vidjeo na videu  bas i ne izgleda da dobro kompenzira jer kad ga pokusas tiltati u jednu strabu on treba to sprijeciti, dok mi ovdje izgleda da ti to olako naginjes naprijed nazad i lijevo desno ili se mozda varam. u svakom slucaji vidi se da pocima oscilirat.

Dali su ti svi ziroi dobro postavljeni koji firmware koristis i mod? jer po ovom sto vidim bas i i ne izgleda da dobro kompenzira nagibe ili se varam? jer ako su gainovi previsoko on bi trebalo oscilirat ali dalje letjeti i ne tako olako pasti.

mihajlo:
Uspeo sam da ga umirim cak sam ga i poleteo na kratko(malo mi je dvoriste).Ljudi puno vam hvala na savetima. (pijemo)  (pijemo)  (pijemo) ()-()  ()-() :big smile  :big smile  :big smile

fibra:
Posto nema mesovite multirotor teme, pitao bih ovde par stvari...

Zasto bas KKmulticontroller?
Koje su prednosti/nedostaci "x" a koje "+" konfiguracije?
Ja sam razmisljao da pravim Multiwii. Kakvo je vase misljenje o ovoj platformi u poredjenju sa KKmultikopter?
Nemam nikakvog iskustva sa RC modelima. Multirotor mi se cini zgodan za ulazak u RC svet jer deluje relativno jednostavan za upravljanje, a tek mi izrada deluje jos jednostavnije. Hteo sam da pravim nesto bas jeftino, da mi ne bude zao kad ga polupam dok ne naucim da letim. Multiwii mi je privukao paznju jer je jeftin za pravljenje. Ljudi ga pave za manje od 200$ :)
Bio bih zahvalan za neku smernicu oko odabira platforme. Jedini kriterijum mi je da bude quad, sve ostale sugestije i saveti su dobrodosli.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version