RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
DIY FPV QuadCopter by flugzeug
flugzeug:
Stigla GoPro (:sok:) zadovoljan sam! I cijevi sam našao, samo još čekam BESC-ove...negdje su zaglavili u sistemu :)
zgrujic:
GoPro ima kristalno prelepu sliku na jakom svetlu! Kako ta slika izgleda kada svetlo nije baš jako, sumrak itd... Nekako od tebe očekujem najobjektivniji odgovor...
flugzeug:
Nema se tu šta, opšte je poznato kod GoPro kamera je "kolko svjetla toliko i muzike". Ako je svjetlost OK, snimci izazivaju WOW efekat :) na lošem svijetlu i nije nešto. Pazi, to ne znači da ako je oblačan dan da će snimak da bude loš, ali u večernjim satim kada sunce već zalazi je tanko..
Ali kvalitet izrade, pakovanje, jednostavnost, mala težina, kvalitet...ma 9 od 10 bodova (nije deset zbog cijene).
()-() (<--)
enes:
Nisam siguran davno to bese kada sam na bakarne ploce crtao sa lakom za nokte seme i posle kljukao u hidrogen.... nego sta zelim reci 4 ESC zajedno povuku min. 80A a bakar na plocici je svega 10 deo milimetra debljine dal ce moci da podnese a da se ne istopi???
flugzeug:
kakvih 80A (:sok:), Ovai motori koje koristim sa 10x4.7 propelerima na 3S bateriji pri punom gasu vuku 10,5A po komadu što znači ukupna struja nece preci 40-ak ampera , površina bakra je dovoljno velika to da podnese (isprobano) ne treba samo gledati debljinu sloja nego i širinu..., mrzilo me da računam a iskreno previše je parametara a još više nepoznatih tako da nisam ni pokušao da računam nego sam testirao. Isprobano je na 38A jer nisam imao ništa da konstatno vuče više. Uglavnom neće da bude problem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version