RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Zupcanici

<< < (3/3)

doajen:
Kako nisam pogledao slike pre pisanja i slanja posta, vidim da je to jedan raritetni model sa Reno-Clio V6 karoserijom! Ja ga takodje imam u kolekciji, doduse sa drugom karoserijom). Imam prirucnik sa slikama, opisom i testom, kao i korisnim savetima, koju cu ti rado pokloniti. Ugodno sam iznenadjen, mislio sam da ga vise niko nema jer je veoma kratko proivodjen u "limited" seriji i razmeri 1/8 a sa motorom od samo 2.5  (!!).

Srdacan pozdrav! Javi se!

P.S. NIKO je kasnije presao na proizvodnju sofisticiranih igracaka (uglavnomRC).
       Uzgred,sumnjam da je to ovde poznato, njihovo je "dete" toliko omiljen "EASY-STAR", koji se danas pretvorio u "statusni"simbol svih modelara, kao 
       svojevremeno "VINGO"

jake87:

--- Quote from: doajen on December 09, 2010, 02:58:59 PM ---Kako nisam pogledao slike pre pisanja i slanja posta, vidim da je to jedan raritetni model sa Reno-Clio V6 karoserijom! Ja ga takodje imam u kolekciji, doduse sa drugom karoserijom). Imam prirucnik sa slikama, opisom i testom, kao i korisnim savetima, koju cu ti rado pokloniti. Ugodno sam iznenadjen, mislio sam da ga vise niko nema jer je veoma kratko proivodjen u "limited" seriji i razmeri 1/8 a sa motorom od samo 2.5  (!!).

--- End quote ---
Model je mnogo kvalitetnije uradjen nego kinezi( ipak je japanac), motor od 2.5 kubika je sasvim dovoljan imajuci u vidu da je zadnja vuca.
Zupcanik je ozuljan, sto se moze videti na slikama.
Na plocici koja drzi ceo mahanizam za verglanje( el.motor, zupcanike...) se pojela rupa
na kojoj se nalazi osovina zupcanika
i zupcanik se pomerio za 2mm sto je bilo dovoljno
da se poveca razmak izmedju zupcanika i da prokliza.
Sve ostalo je ok, to na plocici mogu da napravim samo je zupcanik problem.
Skinuo sam ceo mehanizam za paljenje i planiram da ga napravim na poteznicu dok ne napravim zupcanik.

Da ne duzim vise, jer me ceka mehanika 2 sutra
@doajen javljam se sutra na PM da se dogovaramo.

Pozdrav
Nikola

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version