RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

KYOSHO PT40 WARHAWK

<< < (2/3) > >>

dejan_ts:
E pa Cane neka je sa srecom i da se lepo naletish sa njim ,hocesh da ti dam proveru  :big smile

cane:
Deki,druze,imajuci u vidu moje trenutne letacke sposobnosti,sumnjm da cu bas sad da polecem ovakav jedan avion koji sam video vec kako leti i mogu da ti kazem da bas i nije naivan model,vec bas brz i zustar na komande.Ali,znajuci sta si onda uradio sa GILESOM,imas pravo od mene da poletis svaki moj model,bez da se plasim za isti.Tako da,ako hoces da ga overis,ja ga donosim.

pozzzz

sasa:
Naravno da hoce...pa Zarin je nas probni pilot  (<--)   :)aplauz  :)aplauz :)aplauz...nego samo da nam bog da jedan lep dan dok si ti ovde  oo))

Jedrilicar:
Bombona od modela. Cane, čestitam ti i ja, sa malim zakašnjenjem. Možda će ovog vikenda biti prilike da ta mašina zapara nebo negde u našem okruženju. Još kad ti se Saša pridruži pri punom gasu biće buke na pretek. Jedva se navikosmo i na ono njegovo, a sad dva takva :sljus. Nema veze, samo vi se organizujte, pa da se vidimo.
Pozdrav

cane:
Ovog vikenda Neso,nece biti prilike,jer ja stizem tek 28 ili 29 u Srbiju.Ali bice nadam se bar jedan lep dan posle nove godine pa da se nauzivamo ljudski i da se ponovo sretnemo onako drugarski kao sto je bilo zadnjeg puta.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version