RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
ZIROLI HELLCAT
mirce:
Hvala svima na lepim željama...
Mišo, znaš kako je, ko će kome ako ne svoj svome...
Šalim se naravno... ;namig
Što se tiče uporedjenja sa modelima Hangar 9, pošto sam ih imao mogu da napravim uporedjenje...
Mišo, videćeš i sam koliko će ti CMP Zero od 1,8 metara raspona, lepše leteti od Thunderbolta Hangar 9.
Tvoj korak ka većim warbirdima je malo "manji", ali zato sigurniji.
Ja sam sa Hangar 9 Thunderbolta odmah "skočio" na Zeroa od 2,1 metra i 12 kila. Naravno uz pomoć Coke sve je bilo lakše ali, problemi sa kineskim motorom i trapovima koji su bili blizu težišta, doveli su me u par navrata da sam nepotrebno oštećivao model.
Ipak su to za sve nas bila nova iskustva, jer do tada, kod nas, nije bilo tako velikih a, pogotovo teških warbird-a.
Sad, posle svega, stekla su se iskustva i svima koji počinju da lete ovakve modele mnogo možemo pomoći sa savetima i to ne sa savetima pročitanim na Internetu, nego iz prakse...
Znači, Rodjo, nema ništa lično, ali ti to već znaš... Ipak smo mi iz iste familije...
Pozdrav
Mirče
Schwab:
E pa da te sluzi i da ga teras u sreci. Jos samo neki snimak .... (<--) ()-()
Valjda ce da bude i neki Focke Wulf...... (pijemo)
bimmer:
Svaka cast!!!! (res) i srecno bilo!!!!! (<--)
mirce:
Schwab, znaš ti znaš, ako Bog da Airworld-ov Foke Wulf je sledeći...
Sale je snimao drugi let.Možda danas napravimo još koji snimak... Moram Bati da dam kasetu da malo izmontira pa, na Youtube...
Hvala na lepim željama
Pozdrav
Mirče
saxpg:
Drago mi je da ova prica ima happy end ()-()
Sad ostaje da pratimo sta ce da se desava sa Pantherom, a i Coka nam se nesto uspavao sa F-15, nista jos od marta.
Nadam se da cu imati prilike da vidim Hellcat-a uzivo.
Puno srece sa njim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version