RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
ZIROLI HELLCAT
cane:
Znam ja to,gosn Mirce,ali hellcat je trebao da bude deo neke istorije srpskog modelarstva.Mozda ima vecih modela,ali ko je pravio sa toliko ljubavi i paznje osim Vas?Ne verujem da postoji jos neko kod nas.
Toliko detalja i sve sto kroz vasu pricu prati ovaj model ipak zasluzuje neko mesto,makar zavrsio kao maketa jer je 100% scale.
To sto vi radite je prica samo za sebe,po meni bi bilo lepo videti ga ponovo u jednom komadu makar ne leteo nikad.
Mozda sam ja sentimentalan i vezem se za stvari,ali ovaj model,po meni,vredi svaki proveden minut uz njega,
jer smo zato "mi" modelari.
Tj,Vi i ljudi slicni Vama,koji odvajaju mozda od usta da bi uzivali u necemu sto vole.
Naravno da je jutro pametnije od veceri,to stoji,ipak se negde nadam da ce se za HELLCAT-a naci jos neki post ovde.
A i bre brate Mirce,mnogo ti zajebano radno vreme u ovaj tvoj kombinat!!!
Kad svi spavaju mi nesto ovde tupimo u 3 ujutru.
Popravljaj to cudo i da se leti!!!!
jake87:
E pa je.... (___) Dodjoh sa posla, da proverim svoju najomiljeniju temu i ima sta da procitam :sljus
IVAN3D:
Sta reci a ne zaplakati ...... :'(
Toliki trud to nema cenu.
Ne mogu da kazem da razumem zasto se Mircetu posle toliko posla na kraju smucilo jer nikad nisam ulozio toliki rad i trud (verovatno upravo zbog straha da se desi nesto tako jer po meni su makete stvarno lepe ali i nezahvalne).
Kada sam 2000. bio na svetskom prvenstvu u raketnom modelarstvu divio sam se raketama-maketama takmicara koji su ih radili do naj sitnijih detalja medjutim kada su poceli da otkazuju sistemi i da se rakete lupaju bilo je strasno gledati. Evo i jedan primer..... neki tip je napravio SATURN 5 go granice imbecilnosti pa uz njega i lansirnu rampu koja je bila takodje neverovatana sa svim efektima pravog lansiranja. Resi se covek i stisne magicno dugme kad ono prvo polako dim iz rampe pa se rampa sklanja itd i raketa polece strogo vertikalno i uspesno medjutim sta... padobran se nije ni pojavio pa samim tim ni otvorio i raketa se poravnala sa majcicom zemljom a na livadi muk... i sledeca scena vlasnik gore pomenute rakete se baca na zemlju a preko njega pola njegove reprezentacije sto da ga smiruju sto da ga reanimiraju.... Da ne pricam tip amerikanac i njegov RC Space Shuttle takodje neuspeh i jos mnogo slucajeva....
Tako da mi je bar malo jasnije koliko je tesko ali mi je zao sto model nije imao pravu sansu zbog zezancije sa motorima.
Nista kazu vreme leci sve a ako i ne valjda ce se naci neko da kupi model i pruzi mu novu sansu a model je svakako zahvalan Mircetu sto ga je stvorio.
(res) 1ee 3aa
Idemo dalje
mikula:
Pa dobro... nije bas happy end u holivudskom stilu, ali to ne umanjuje vrednost cele price, mozda je cak naprotiv povecava.
Vrlo lepa gradnja i model, sve kvalitetno dokumentovano i nesebicno podeljeno. (res)
Schwab:
Ne daj se Mirce ,
sedi razmisli mozda i nije tako strasno.
Ipak mnogo truda ,vremena , nije red da izgoris. Kad se stavi trud,rad i vreme na jednu stranu ,
koliko para treba da se stavi na drugu da bi prevagnulo, e da ti kazem NEMA TIH PARA !!!
Pricao si o detaljima ,kabina ,trap ,nitne , mnogo je to rada da bi se odustalo ,veruj mi ja to znam iz maketrastva.
(<--)
Pozdrav (res)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version