RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

ZIROLI HELLCAT

<< < (49/53) > >>

mirce:
Kod mene ko' u Španskoj seriji, svaki dan neki obrt...

Hvala svima na lepim rečima i mišljenjima, ali kako god to izgledalo, mislim da sam napravio dobru odluku...
U zadnja dva tri dana imao sam razgovore sa Bogom, gosn. Reisert-om, vlasnikom Airworlda, Tijanom i još nekima i veoma se "iskristalisala slika" šta mi je činiti...

Naručio sam nov model i računam da će mi stići za jedno mesec dana. Sagledavši mnoge faktore, napravio sam za mene, najbolju kombinaciju...
U ovoj varijanti uz ganc nov model, ostaje mi i "finansijsjih sredstava" za turbinu...

O detaljima uskoro...

Pozdrav

Mirče

misha:
Felicidades primo :)aplauz

coka:
 Pratio sam kraj cele price, problematicno se kaceci na net preko mobilnog telefona.
Osecao sam se vrlo tuzno kada sam sve procitao i juce sam, po dolasku u Beograd, odmah pozvao Mirceta.
 Odlucio sam da ovo bude moje poslednje javljanje u ovoj temi, ali da ne bih doziveo nervni slom od sekiracije, moram ti (Mirce) reci sledece:
 Ovo je necastan kraj jednog ovakvog projekta.
 Nudio sam ti i dao svu pomoc oko tehnike i letenja i nadam se da mi to daje pravo da ti ovo kazem.
 Ovaj projekat nije zasluzio ovakav kraj.
 Nije me razocarao avion nego tvoj postupak.
 Da se ohladis malo i nastavis... svakako bi bilo ljudski... ali ovo sto si uradio je zivotna greska...
 ne pravi se ovakav avion sto puta u zivotu.
 Ovo sam ti sve vec napisao u 6 poruka iz Grcke, gde sam ti nudio svakave varijante i po neku rec utehe.
 Vec sam puno puta ponovio : "ne racuna se uzivotu koliko puta padnes, nego koliko puta ustanes", zao mi je sto sada nisi ustao.
 Puno srece u novom projektu, od srca, ali s obzirom da znam sta je novi projekat, sta mislis da ce biti drugacije?
 To sto ce pod kapotazom biti Zenoah?
 Sta je onda resenje, da se prave avioni skrojeni po gami Zenoahovih motora?

Kada smo pre neko vreme pricali i tome da li ili ne pisati uopste na forumu o projektima, zagovarao si ideju da je nekolicina ljudi koji ce se osokoliti da zadju u ovu sferu modelarstva, vredna truda.
 Tvoji tekstovi su svakako bili inspirativni dovoljno za nove pridoslice.
 Sada je na sve bacena senka.
 Posto pretpostavljam da se do sada vec dize temperatura oko ovog posta, reci cu vam jos nesto, sto vas molim sve, clanove i ne clanove ovog foruma, da postujete, a to je:
1. Ako vam zatreba neka tehnicka pomoc oko modelarstva...nemojte me zvati
2. Ako vam zatreba neka letacka pomoc.......nemojte me zvati.

Modelarstvo, tacnije modele, pogotovu ako su u ovako lepim projektima, shvatam vrlo licno i jos jedan ovakav udarac cini mi se da ne bih preziveo.
 Nisam siguran ni da sam ovaj...

Coka

mirce:
Coko, mislim da sam ti juče vrlo razložno objasnio što sam se rešio modela.

Ako nisi razumeo, ponoviću ti još jednom. Model je ispao pretežak, motor me jebe, a posle zadnjeg leta iskrivili su se i trapovi, slomile klocne u koji su retrakti ušrafljeni, oštećena je uška... Ima još nekih sitnih oštećenja i jednostavno neću da ga repariram jer je ogroman posao a, i kad se napravi i dalje na njemu ostaju sumnje da će se problemi nastaviti. Za pare koje sam dobio mogu da kupim sve novo i da mi još ostane kusur...

Što se tebe tiče, uopšte nema razloga da se sad ti tu nešto pališ i nerviraš. Juče kad smo divanili nisi rekao ni reč a, sad ovako...

Senka svakako nije bačena jer sam ja taj model napravio i leteo i to ostaje.
Ja sam i dalje u stanju da napravim takav model a, budi ubedjen da sledeći može biti samo bolji i veruj da će i biti...
Ne misliš valjda da ću napraviti gori od ovog...

I dalje sam ti neizmerno zahvalan za sve što si mi pomogao.
Verujem da se ona dva zadnja reda, pod 1 i 2, odnose na mene pa, se eto nekako osećam prozvan i prvi se javljam da ti kažem da te više neću moliti za takve usluge...

Ne bih da budem grub, ali kad ti napraviš nešto slično Hellcatu, onda sa njim radi šta god oćeš. Mene mani a, komentare mi drugi put kaži "live" a, ne porukom iz Grčke ili ovako na Forumu...
Na kraju, na ceo ovaj "projekat" senku je bacilo ovo tvoje pisanje.
Hvala ti ko' Bratu...

Pozdrav

Mirče

leonardofibonacci:
Cika Mirce, recite, makar, ako nije tajna, gde je model otisao, da znam da li da se nadam da cu ga nekada videti uzivo . . .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version