RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI

Cessna

<< < (7/8) > >>

dandza:
Dobar predlog, pokusacu to.
Novost je da ce mi trebati i novi motor... sad cu morati dobro da se saberem i oduzmem i da vidim da li mi se vise isplati da porucim novu cessnu  ::)

IVAN3D:
takav motor sa reglerom imas na sajmu a broj telefona si dobio par postova ranije i mislim da je cena za komplet oko 25€ pa ti proceni ako ti ne odgovara narucicemo nov model!

panther:
Ne isplati ti se da uzimas novi model, jedino ako imas viska para, nije to neka ogromna steta da se ne moze srediti.

saxpg:
Ajde napisi sta se desilo sa motorom, posto je moj isti takav tri puta prezivio pad sa 30tak metara pod gasom direktno na beton, i dan danas radi (nije pretjerivanje).
Ako si uspio da ga iz prve sj... onda si car.
Napisi sta mu je pa da vidimo, da li se ne vrti uopste, da li samo trza lijevo-desno (to ne valja), ili samo vibrira?

dandza:
Mislio sam da su ti motori mnogo skuplji pa sam zato razmisljao da je bolja varijanta da uzmem sve novo, al sam posle malo procesljao po netu i skontao da nije nista strasno, jedino sto svaki put otkrijem neki novi kvar al mislim da cu uspeti to sve da zalepim (naprslo krilo, naprsla plastika od nosaca motora koja stoji u trupu itd)...
Sto se motora tice, cini mi se da je bila iskrivljena osovina jer nije hteo da se vrti vec je samo zujao i nenormalno se grejao, medjutim izgleda je bila i naprsla osovina ili nesto slicno jer sam probao rukom malo da je ispravim i pukla je. Onaj deo od  motora gde su namotaji (unutrasnji deo) se mrda kada ga pomeras rukom ali se svaki put zaglavi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version