RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Farbanje kabine

<< < (2/4) > >>

IVAN3D:

--- Quote from: mirce on January 31, 2011, 09:23:06 PM ---Ovo je jednostavno za odraditi...

Ja bih se malo poigrao sa dizajnom i ako već želiš zastavu napravio nešto neobičnije...

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---

Kazem i ja da je jednostavno ali nisam siguran kavo bi ispalo sa sprejevima...

otvoren sam za predloge

jrlotpi:
Svidja mi se varijanta sa zastavom,
ogromna je prednost u toj varijanti svaki put kada podizes tj polecesh hely svi cemo stajati mirno,lepo si se toga setio,i himnu moracemo da pevamo kako red nalaze. :)aplauz :mhm

mirce:
Sa sprejevima se to izvede dok si kazo "keks"...

IVAN3D:

--- Quote from: mirce on January 31, 2011, 09:52:59 PM ---Sa sprejevima se to izvede dok si kazo "keks"...

--- End quote ---

Ma lako cu ja za taj seks ocu reci keks al ako nista drugo bar slova da mi secnete...
Ja sam to namacko za 5-6 minuta u obicnom paintu ...

IVAN3D:

--- Quote from: JRlotpi on January 31, 2011, 09:40:26 PM ---Svidja mi se varijanta sa zastavom,
ogromna je prednost u toj varijanti svaki put kada podizes tj polecesh hely svi cemo stajati mirno,lepo si se toga setio,i himnu moracemo da pevamo kako red nalaze. :)aplauz :mhm

--- End quote ---

Ma jos kad bi uspeo da ga ofarbam tako da kao da je u letu naleteo na zastavu pa ona onako talasasta eeeeee   a slova srebrna metalik ......
Samo slab sam ja slikar....
A svakako da bi moj let trebalo svi da prate na nogama ....  ipak je tako zgodnije skociti u zaklon nego iz sedeceg polozaja  lol lol lol   (yay)

Ispasce valjda na netsto....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version