RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Farbanje kabine
IVAN3D:
--- Quote from: mirce on January 31, 2011, 09:23:06 PM ---Ovo je jednostavno za odraditi...
Ja bih se malo poigrao sa dizajnom i ako već želiš zastavu napravio nešto neobičnije...
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
Kazem i ja da je jednostavno ali nisam siguran kavo bi ispalo sa sprejevima...
otvoren sam za predloge
jrlotpi:
Svidja mi se varijanta sa zastavom,
ogromna je prednost u toj varijanti svaki put kada podizes tj polecesh hely svi cemo stajati mirno,lepo si se toga setio,i himnu moracemo da pevamo kako red nalaze. :)aplauz :mhm
mirce:
Sa sprejevima se to izvede dok si kazo "keks"...
IVAN3D:
--- Quote from: mirce on January 31, 2011, 09:52:59 PM ---Sa sprejevima se to izvede dok si kazo "keks"...
--- End quote ---
Ma lako cu ja za taj seks ocu reci keks al ako nista drugo bar slova da mi secnete...
Ja sam to namacko za 5-6 minuta u obicnom paintu ...
IVAN3D:
--- Quote from: JRlotpi on January 31, 2011, 09:40:26 PM ---Svidja mi se varijanta sa zastavom,
ogromna je prednost u toj varijanti svaki put kada podizes tj polecesh hely svi cemo stajati mirno,lepo si se toga setio,i himnu moracemo da pevamo kako red nalaze. :)aplauz :mhm
--- End quote ---
Ma jos kad bi uspeo da ga ofarbam tako da kao da je u letu naleteo na zastavu pa ona onako talasasta eeeeee a slova srebrna metalik ......
Samo slab sam ja slikar....
A svakako da bi moj let trebalo svi da prate na nogama .... ipak je tako zgodnije skociti u zaklon nego iz sedeceg polozaja lol lol lol (yay)
Ispasce valjda na netsto....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version