RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
losi LST2 monster
jrlotpi:
http://www.losi.com/Products/Features.aspx?ProdId=LOSB0015
Interesuje me ova igracka,da li je neko poseduje ili zna nesto o njoj, da ne bacim parice.
Imali kvaliteta za te novchanice, neko poredjenje.
fala na odgovorima ili mozete da preporucite neki drugi GAS chetvorotochak.
ivanmagd:
Ja sam ga imao do pre neki mesec, to je ultimativna offroad masina u razmeri1/8, ja sam ga kupio od Dorcolca, verujem da ce i on odgovoriti na ovaj topik, auto otporan na razna mucenja, izdrzljiv, pouzdan, ja sam ga jednom nastelovao i ako sam dva puta pomerio iglu za smesu , mnogo mogucnosti za upgrade, ide kao zmaj....
velika preporuka od mene, sigurno se neces pokajati kad je lst2 u pitanju,
Zajko ih je u jednom trenutku prodavao za 450 evrova nove RTR
http://rcfly4um.org/index.php?topic=4992.0
jrlotpi:
Sada je kod njega 400e moram uzivo da vidim,
koje gorivo trosi 10 -15 % moze li avio ili sta vec,
a sto se tice upgreda nemoj samo to dosta mi je toga
kako si zadovoljan kvari li se, ima li delova
Dorcolac:
Pozz JR, cena od 400e za RTR je super.
Ja sam imao tog LST2 (pre Ivana) i mogu ti reci da sam se slatko navozao. Redak kvalitet medju modelima, kao sto sam i Ivanu pricao aj i tebi.. palstika ti je na njemu toliko jaka da ni pri stvarno jakim udarcima u ivicnjake, drvece i ostale prepreke nece ni ostetiti. Motor je Mach 427TL koji je toliko jak da ako podesis stanicu kako treba moze da ide samo na zadnje tockove. Potrosnja: prava sitnica :sljus 2dl (rezervoar) na 10-ak minuta. Ja sam za njega narucio preko neta rez. delove za nekih 200e, znas li sta sam sve izmenjao... NISTAAAA! obzirom da je americke prozvodnje, tamo ti je najjeftinije mada i kod zajka imas nesto malo delova. pretpostavljam da ce zbog malo vece kubikaze da trpi svako gorivo ali ja sam ga vozio na Tornado 16%, po katalogu moze i do 35%, a veruj mi da ces ga tesko kontrolisati i na 16%. Vozio sam sa par njih ovde, i nisam siguran da postoji brzi nitro rc automobil trenutno u SRB, uz HI SPEED kvacilo (nekih 15$) ovo cudo od oko 4kg ide preko 100-110kmh.
Jedini problem koji ces imati (kao i ja) to sto posle njega sve izgleda jadno!
(ako ga budes kupovao, da ti objasnim par caka za opusteniju voznju) ()-()
Dorcolac:
kucaj u youtube "rc dorcol".. ko zna mozda nesto i izbaci ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version