RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC program 2011
magic:
Kako bi smo razresili dilemu evo ankete sta je to sto bi ste najradije leteli ove godine. Mozemo da napravimo i tako da se prvo leti Basic a onda 3-5 prvoplasiranih lete Sportsman u flyoff-u, ovako bi smo dobili i masovnost i podigli kvalitet za jednu stepenicu. Imate mogucnost da date 2 glasa posto su 2 grupe pitanja.
Nadam se velikom odzivu i naravno pozivam i sve zainteresovane iz okolnih zemalja da glasaju (Zajo ti tu ne spadas, ti si vec domaci ;namig)!
poz
magic:
Ajmo, ajmo, umete vi i bolje! Za sada je 6 ljudi glasalo, sto znaci 6 potencijalnih takmicara :)aplauz. Ajte molim vas svi zainteresovani dajte svoj glas da znamo koliko nas ima!
poz
baba melanija:
--- Quote from: magic on December 28, 2010, 10:31:54 AM ---Kako bi smo razresili dilemu evo ankete sta je to sto bi ste najradije leteli ove godine. Mozemo da napravimo i tako da se prvo leti Basic a onda 3-5 prvoplasiranih lete Sportsman u flyoff-u, ovako bi smo dobili i masovnost i podigli kvalitet za jednu stepenicu. Imate mogucnost da date 2 glasa posto su 2 grupe pitanja.
Nadam se velikom odzivu i naravno pozivam i sve zainteresovane iz okolnih zemalja da glasaju (Zajo ti tu ne spadas, ti si vec domaci ;namig)!
poz
--- End quote ---
Jel dete, za šta se to glasa? Pa, rekoše na Dnevniku, izbori na proleće...
E, kad se baba samo seti, eeeee.......... bilo je onomad i Basic-a i Sportsman-a, vremenom sam imala i masovnost a, o kvalitetu... Ko god je, svi su hvalili...
Nekada i u dva glasa a, ponekad i grupno...
Bilo je mnogo odziva a i zainteresovali su se i iz okolnih zemalja...
E, kad se samo setim...
Jel'te jel se tu o tome radi?
Deco moja, srećna vam Nova Godina i da se i vama ostvare ovi glasački snovi.
Baba Melanija
magic:
Bako, bako,
evo mi se polako ucimo celoj ovoj prici a ja ne sumnjam da je u tvoje vreme bilo njih raznih iz raznih (nekada domacih) nam krajeva. Nadamo se da ce i sada tako biti jer nema napretka bez jake konkurencije. U nadi bako da ces i ti doci pa makar samo da gledas jedan veliki
poz
magic:
Ajmo ljudi, dajte jos neki glas, pa i prosle godine nas je bilo 10, nisu valjda opet samo isti ljudi ???!
Situacija se polako kristalise no, ajde da zavrsimo sa glasanjem pa da se i donese odluka oko programa.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version