RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC program 2011

<< < (3/4) > >>

zajo:

--- Quote from: SABURO on January 26, 2011, 07:41:23 PM ---Prosle godine smo imali 3 turnusa i krajnji rezultat. Cini mi se da je bilo 7 takmicara... Po meni ove godine mozda ne bi bilo lose imati takodje 3 turnusa Basic programa i prvih 3-5 takmicara da idu u fly off i lete 2 ili vise turnusa Sportsman program.. Ovo je neki moj predlog, dajte vasa misljenja pa da nadjemo zajednicko resenje.

--- End quote ---
Слажем се ()-()

magic:

--- Quote from: SABURO on January 26, 2011, 07:41:23 PM ---Prosle godine smo imali 3 turnusa i krajnji rezultat. Cini mi se da je bilo 7 takmicara... Po meni ove godine mozda ne bi bilo lose imati takodje 3 turnusa Basic programa i prvih 3-5 takmicara da idu u fly off i lete 2 ili vise turnusa Sportsman program.. Ovo je neki moj predlog, dajte vasa misljenja pa da nadjemo zajednicko resenje.

--- End quote ---

Da li da bude 2 ili 3 Basic turnusa ce biti definisano brojem takmicara. Kako izvodjenje samog programa traje 2,5 min znaci nekih 7 minuta po takmicaru izmedju 2 starta.Ako ima 15 takmicara to je 2 sata po turnusu sa pauzom za sudije. E sad ako ima do 10 takmicara onda moze i 3 turnusa Basic i prvih 5 lete Basic i Sportsman. Moja pretpostavka je da ce ipak biti vise takmicara (oko 15) i ja ovako vidim satnicu:

9-9:30           prijava takmicara
10:00            prvi turnus Basic
12:00            drugi turnus Basic
14:00            rucak
Prvih 5 ide dalje uz resetovanje rezultata
15:30            Basic
16:30            Sportsman
17:30            Proglasenje pobednika
18:00            Zatvaranje takmicenja

No, ima stvarno dovoljno vremena za donosenje konacne odluke. Isto tako treba imati u vidu da ako ima previse babica dete bude kilavo! Imamo neko iskustvo od prosle godine, neki od nas su videli kako izgleda i Evropsko Prvenstvo, ali nemojte se ljutiti, bice saslusano svako misljenje a konacnu odluku donosi organizator.

poz

branek:
Evo... i ja glasovah... :)

Sasvim je ok 2x Basic + 5 prvih Sportsman

Veljko, šta misliš da na okolnim forumima (HR, SLO, BIH, HUN, ROM, BUL) ostavimo poziv?

Pozdrav
branek

SABURO:
Gde stadosmo s ovom temom, hoce li biti sta po ovom pitanju ove godine? Ljudi jel letite programe, jel se spremate za takmicenje?

()-()

zajo:
Требало би да има више пилота ове године него прошле mmmm
Ја мислим да сачекамо да се људство врате из одмор, да наџемо датум где прогноза није  :notworking и да видимо шта че бити.
 (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version