RAZNO > PLANOVI / NACRTI MODELA

Trazi se plan

(1/4) > >>

cane:
Ima li neko da poseduje neki plan od piper j3 kub,ili citabrije ili pak tako nesto slicno,sporoletece za uzivanje a da je velicine otprilike oko 2,5-2,8 metra u rasponu,po mogucstvu za laser ili cnc masinu,tj. da samo mogu da dam sve gotovo za secenje,jer mi takvi programi nisu neka jaca strana,da bih mogao sam da prebacujem u tamo neke meni nepoznate formate.Mada moze i ostalo sto je u tim formatima za laser,pa sta mi vise odgovara,da odaberem,jer bih bas voleo nesto sam da "izdeljem" od modela,ali nebih nesto malo,vec odmah na benzinca jurisam,jer mislim da je lakse napraviti veliki model,nema tako pipkavih stvari kao kod maleckih.

Unapred hvala i pozzz,

Cane

misha:
imas meil

vpanin:
Cane, care, "drvodeljstvo" je jedan od najstarijih zanata.Josh kad na kraju cepanica poleti...
Chudo!

vidoja:
pozdrav,jel mogu i meni ti planovi?
hvala (<--)

cane:
Dajte ljudi jos neki dobar plan,moze i nesto od nasih aviona,da bude unikat ovde u austriji.Od Mishe sam dobio odlicne planove za piper j3,al me sad neki drugari ubedjuju da bih trebao ovim svabama da pokazem sta se letelo i kod nas.Da pocrkaju od muke.
Voleo bih da mi vi svi preporucite nesto dobro,za sta mogu da se nadju lako planovi i da pocnem.

Jos jednom hvala i pozz,

Cane

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version