RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Katana 2x2
galileo5:
Oko folije se slazem i tako ce naj verovatnije i biti, samo sam naveo mogucnsti. Imam dva modela extra 300 od 160cm i jedan CA 232 od 180cm koji su presvuceni oracalom i nije to tako rdjavo, ali je daleko od potrebnog.
@Mirce
Nisi obratio paznju na post,
"sada je zamenjen carb, stavljen walbro, zamenjeno paljenje od platinskog na CDI i sledi izrada auspuha."
nema vise magneta i nema vise onog karburatora, jedino sto je od njega ostalo je dekli, radilica, klip i stublina, sve ostalo je u kantu ...
Naravno de ce biti vise od par sati testiranja pre stavljanja na model, a i ovo je privremena solucija dok ne stigne pravo resenje.
Miki Va:
Da i ja sam procitao da si menjao paljenje ali svejedno slazem se sa ostalima da taj motor nece biti odgovarjuci ,zato sam i pitao za tezinu gotovog modela.Benzinac od 26ccm je laksi nekih 500-700g minimum i kao takav vise bi odgovarao planiranoj tezini modela a verujem da imaju pribliznu snagu snagu (rcg 26 ima oko 2.6 ks) jer ti stari tipovi benzinskih motora su bili jako neefikasni sa malom snagom. Mozes probati ali ja bi odmah pripremao neku rezernu varijantu.
Pozdrav Miki
presko:
@ galileo5
Да ли ти пријатељ врши комерцијалне услуге сечења ласером?
galileo5:
Stoji sve receno, ali ja kao DIY lik u jednacini stavljam sledece variable:
zadovoljstvo posedovati = 6
zadovoljstvo napraviti = 10
pa i po ceni losijeg rezultata, e kad krenem sa necim ozbiljnijim i vrednijim, ako ikada budem imao vremena za tako nesto, tada ce se odnos malo promeniti, sve ovo je za sada samo razonoda i eksperiment ...
@presko
ne
Miki Va:
Posteno :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version