ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Imate li frku kad punite lipo?

<< < (5/7) > >>

Kijan:
@SaleR
Koji je tip osciloskopa mislim na model, deluje mi kao hameg 303 ...
U kakvom je stanju da li radi ?

SaleR:
U pitanju je Hameg 205-3 i radi. Malo sam morao da ga doteram, posto su se neki tasteri i potenciometri malko zatopili ali sve u svemu radi.

Uglavnom posle pozara ne radi Walkerina stanica i punjac za kameru koji bio tik pored stanice (onis su se toliko stopili da nisi mogao da prepoznas sta je sta).

Ipak najveca steta je osciloskop i prozor koji sam morao ceo da menjam. Pretpostavljam da bi i farbanje cele radionice bilo poveca stavka ali jednostavno nisam i nemam volje da sve iseljavam iz radionice da bi je ofarbao. Oni koji su bili kod mene u radionici razumece o cemu pisem. :)

Sale

Danijel:
Ja sam stavio jednu bateriju na 11v 2200ma lipo dualsky a punio sam je na punjacu hyperion gde imam da odredim samo MA slucajno sam je stavio na 2500ma nisam video posle 20min punjenja kada sam usao u sobu zateko sam punu sobu dima i bateriju kako gori cela je eksplodirala i zapalila se.
SRECA JE BILA STO JE BATERIJA BILA PORED PUNJACA NA METALNOM RORACIONOM STOLU ZA HELIKOPTERE INACE BI SE SVE ZAPALILO

gizmo:
ccc...a lepo 100 puta receno i upozoreno da se ne pune u sobama i blizu zapaljivih stvari  (kush)

branek:

--- Quote from: Danijel on April 08, 2011, 12:49:12 AM ---Ja sam stavio jednu bateriju na 11v 2200ma lipo dualsky a punio sam je na punjacu hyperion gde imam da odredim samo MA slucajno sam je stavio na 2500ma nisam video posle 20min punjenja kada sam usao u sobu zateko sam punu sobu dima i bateriju kako gori cela je eksplodirala i zapalila se.
SRECA JE BILA STO JE BATERIJA BILA PORED PUNJACA NA METALNOM RORACIONOM STOLU ZA HELIKOPTERE INACE BI SE SVE ZAPALILO

--- End quote ---

Danijele, baterija i/ili punjač verovatno nisu bili dobri!!! Pošto je baterija gotova, dobro proveri punjač... Sa ovim podešavanjima koje si napisao NI JEDNA ISPRAVNA BATERIJA ne bi trebala da se upali ako je punjač dobar...

Proveri sve još jednom...

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version