RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pomoc pocetniku
SKY:
Da,samo mi reci da sa autom nije nesto uredu ? (:sok:)
vladad:
Ma jok ja verujem da je sve u redu nego ga treba podesiti.
Nego taj lik je prodavao taj auto na Limundu pa sam bio u kontakutu, hteo sam ja da ga kupim, pa mi je izasao neki bolji model za iste pare.
Imam dosta slika od tog modela i sve mi je ispricao o njemu, ostali su mi njegovi email-ovi, imam i njegov telefon.
Mislim da je dugo stajao bez paljenja tako da mora malo da se pozabavis, kupi mu novo gorivo i radice on.
Pozdrav!
todor:
filter za vazduh, vidi da njega ocistis..... oo))
SKY:
Uf,vec sam se uplasio neceg goreg,da prodavao je on to na Limundu,stajao mu je kako on kaze jedno 5 godina da ga nije palio,kad sam otisao prvi put da ga vidim rekao je da bi trebao da se ocisti motor,pa je to odradio neki njegov kolega.Posle sam otisao po njega upalio ga,provozao da mi pokaze da radi i to je to.Rekao mi je da bi to jos trebalo da se steluje,kupio sam mu novu svecicu,i od tad ga nisam probao paliti,jel je bilo hladno.Znas li ti o kojem se modelu radi ?
vladad:
Pa ne znam o kojem se modelu tacno radi ali iz onih slika sto je on meni poslao video sam da ima Graupner stanicu, prijemnik, dva serva. Verovatno ovi iskusni bi prepoznali i koji je motor sam kada bi stavio sliku gde se lepo vidi.
Sto se tice modela za sada te bas briga bitno je da je se ispravno, ionako je to dosta star model tako da rez. delove neveruje da se proizvode za njega.
pozdrav!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version