RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pomoc pocetniku
Dorcolac:
Druze mozda jesi pocetnik ali nisi de...! imas broj telefona od Adama, okrenes coveka i pitas koliko te kosta gorivo kad ti stigne na adresu!
pozzz
Miki Va:
Pozdrav Sky dobrodosao na forum ;namig.Evo ovde pitaj sve sto te zanima a kao sto ti je Ivanmagd odgovorio ja sam ti vec pisao.Za pocetak probaj to gorivo koje decko ima ako nece da upali/tesko pali s njim ili mnogo dimi znaci da je verovatno isparilo dosta metanola i "prejaka" je mesavina ali motoru nece biti nista naravno,onda tek trazi da kupis gorivo.
Pozz Miki ()-()
SKY:
Pozdrav i tebi Miki,i hvala na preporuci za forum,Ivan mi je dosta objasnio oko svega,mada imam problem oko palenja,neznam da nastelujem motor mmmm,pa ako ima neko iz NS-a,ili okoline nek mi se javi,ako je rad da mi pokaze kako se to radi.
todor:
Jel si probao da upalis ili nece da upali?
Kad palis na stanici dodaj gas +10 do +15 i tako pali, ali pre paljenja prvo par puta na prazno pali tj bez grejaca svecice tad zatvori izlaz na auspuhu da bih lakse povukao gorivo u
motor.
onda stavi svecicu i pali.
Tek kad upalis onda steluj gas i motor.
Pozz.
SKY:
Upalim ga,malo radi pod malo vecim gasom,i onda odjednom pocne da gubi gas i ugasi se,jel stanica treba da bude upaljena kad ga palim,ili ne ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version