RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

moja malenkost :)

<< < (2/5) > >>

sloba_b:
vise ne znam gde glavom da udaram. Kad se ja odlucim da se vratim modelarstvu ratel zvekne porez na stanice a i dalje me kecaju kinezi iz hong konga...Pokusavam da napravim porudzbinu skoro mesec ipo dana, poludeo sam, dodje mi da dignem ruke od svega ali evo prvo da zamolim, da pitam dal je neko (iz beograda) raspolozen da preko svog naloga  u hobby king-u poruci elektroniku za mene. castim  (pijemo) il' sta treba...   help

disljenko:
Slobo ne moras ti da cekas da neki artikal bude na stanju da bi ga narucio, meni se pre 20 dana isto desilo da sam uvece sa burazerom pravio listu a kad sam hteo sutra dan da to sve i narucim, jedan od artikla je bukvalno nestao sa stanja. Ja sam je samo stavio u porudzbinu i oni su to nabavili za 6 dana i poslali mi sve odjednom. Dobra stvar je da oni nece da cepaju porudzbinu na vise delova ako slucajno neka stavka nije trenutno na stanju, nego kad sve nabave oni ti djuture posalju. Moram da ti napomenem da se taj artikal nije pojavljivao na stanju jos duze vremena posto su oni to meni poslali. Samo ti poruci to sto imas i oni ce iz drugih skladista ili kako vec prvo da obezbede za ove koji su narucili pa tek onda ako imaju viska objavljuju na sajtu. Pozzz

sloba_b:
glavni je problem sto uopste ne mogu da porucim, nikako porudzbina nece da mi prodje. hvala sto si se javio ali ja stvarno vise ne mogu da pokusavam (probao sam razne nacine, slusao uputstva drugih i td.) . vec x puta sam bancio do 3-4 ujutru, pokusavam mesec ipo dana. samo se nerviram, hteo sam da vidim da li je neke ovde raspolozen da mi pomogne ili da dizem ruke od svega

IvanGrozni:
Na HK-u neki artikli se mogu naručiti, iako se ne nalaze na stanju, već su na "backorder". Međutim neki artikli se ne mogu naručiti ako nisu na stanju, takav je slučaj recimo sa servoim HXT900, Turnigy 9g... a verujem da ima još nekih artikala.
One koje možeš ti naruči a ove, koje ne možeš ukoliko ih nema na stanju, stavi ih u "email alert", da te na email obaveste kada budu stigli.
Što se tiče stanice, vidim da ima problema, jer se mora tražiti odobrenje od RATela. Međutim HK nije jedini način na koji možeš kupiti stanicu. Na ovom forumu ima dosta ponuda polovnih stanica, a možeš se obratiti i Adamu da ti nešto nabavi iz Mađarske (on čovek ima se potrebne dozvole od RAT-ela  :big smile i neće biti problema).
Samo napred i ne gubi nadu.

dimitri:

Slobo, dobro dosao i od  mene,pozdravljam modelara koji ce sam praviti svoje modele,
dosadasnje modelarsko iskustvo  ce ti  biti od velike koristi :).
Pozdrav od Radovana.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version