RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Brzo pitanje
RAVEN:
Da li je imao neko iskustvi sa ovakvim helikopterom
Cena nije neka, obzirom da koliko vidim ima ugrađen žiroskop, pa bi trebalo da može da se leti.
Ostalo jos pola sata pa ako neko ima savet, jer sam nov u svemu ovome pa mi sve znači. Hvala.
http://www.limundo.com/kupovina/Za-decu/Ostalo/Q-EXCEED/2183840
Gatti.Gatozza:
Ovo je isti heli kao onaj koji si naveo da imaš. Iskren savet da sačuvaš novce i štediš za nešto ozbiljnije.
RAVEN:
sto ja imam je neka mini verzijica od 20 cm i baterijom od neverovatnih 180 mah :D sa ic komandama
ovaj koji gledam je radio komanda, baterija 1000 mah, 45 cm duzine, zato sam predpostavio da je normalnija sprava.
Problem je što mi štednja ne ide baš nešto, a i čim se sneg otopi trebace mi za registraciju motora i onda ko zna kad cu skupiti pare.
Gatti.Gatozza:
Pitao si za savet i dobio si savet po mom iskustvu. Heli jeste zanimljiv kao prvi susret sa nečim što leti, ali je prilično ograničen. Sa njime je teško leteti napolje jer je zadnja elisa jako mala, slaba i ne omogućava da avion leti brže od najmanje promaje koje napolje uvek ima. Druga stvar koja je isto bitna je da je elektronika u njemu očajnog kvaliteta i smem da stavim pare da će ti se nešto spaliti u roku od nedelju dana. Meni jeste. Za ove stvari nema rezervnih delova, tako da početna ušteda od 3700 dinara neće biti ušteda već samo bespovratni trošak.
Procunjaj ovde po forumu po temama o helikopterima, bilo je priče o ovim jeftinijim kineskim varijantama.
RAVEN:
Da ne otvaram novu temu evo još jedno pitanje.
Pošto sam odustao od kupovine kineske igračke i odlučio se da kupim nešto normalnije pitanje je GDE?
Postoji li u ovj zemlji još koja prodavnica sem Extreme RC TOYS koja ima sajt gde može početnik lepo da vidi kako heli zgleda, koliko košta, i da kasnije ima tu da kupi delove, da se posavetuje ili je jedina opcija tumaranje po stranim sajtovima, kupovina na neviđeno, čekanje (čega se užasavam) i prvo letenje za pola godine. (ako mi u međuvremenu pukne film i dignem ruke od svega)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version