RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

P-47D Thunderbolt

<< < (9/18) > >>

Sava:
Bravo Coko, uradio si ono što sam oduvek mislio da treba da se uradi na forumu, umesto smalića (opet ja ), pojasnio si na stručan način ono što radiš, a što mnogi modelari žele da nauče.
Samo napred,
Pozdrav od Mitrovačkog kombinata,

miša2002:

--- Quote from: Dejan Dobricki on February 06, 2011, 08:13:32 PM ---
 na koji nacin bi radio taj ABS na modelu ,dali na isti nacin kao i na automobilu?

--- End quote ---

Bez uvrede bilo kome, smatram da bi to bilo offtopic, a ovaj topik to ne zaslužuje!
Dobricki, odgovor na PM.
P.S-
Molim da pitanja, vezana za moj projekat idu preko PM ili sačekajte da otvorim topik, ali kad bude bilo vreme!

Mythbuster:
Au, ovo je zaista projekat ipo...

Ima da bude nestasice balze  u regionu, dok se ovaj Gromopucatelj ne zavrsi.

Komisiji za ulice u BG, pod odmah dostaviti predlog za novi naziv, "Ulica  akademika Pantica". Ili bar, "Cokino Sokache".

coka:
 Nastavak sledi.
 Zavezite se, bice ovo truckava voznja.

Schwab:
Evo zanimljive kamuflaze za P47 http://www.aircraftresourcecenter.com/Rev1/501-600/Rev557_CED72114/rev557.htm .
Radi se o zarobljenom P47 YF-U cije su Americke oznake prefarbane (RLM74) i dodati zuti (RLM04) delovi na repu i nosu  :mhm . Zanimljivo je da
su Svabe ostavile americku slicicu (Beetle) na nosu... Avion je koriscen za vezbanje taktika u borbi sa P47.

E sad jedini problem  :big smile je sto je ovo P47D Razorback (Ima grbu od repa do kabine i poklopac kabine je potpuno drugaciji).
Ako te zanima ovako nesto mogao bih mozda da nadjem i neki P47 sa bubbletop kabinom kao ovaj tvoj .

Znam da si rekao da radis naseg,znam samo da je dosao 1951, ovo je njegova istorija kod nas... http://www.muzejrv.mod.gov.rs/pages_files/parter_files/partexpo/p47_files/p47.html
Sta cu, ja uvek vucem na Nemacku varijantu ...   mmmm

Ovo sto je uradjeno do sada izgleda impozantno, mogu da zamislim kako je uzivo.

pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version