ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
UPUTSTVO: Kako od PC napajanja napraviti izvor za punjač
igorpl:
Nemam više snage da se raspravljam. Ja sam stavio svoje napajanje na ovom postu koje radi savršeno, dao par konkretnih predloga a ako nekoga zanima šta sam detaljno radio postaviću sa slikama da se vidi.
Takođe sam dao savet za vraćanje iz mrtvih baterija na ovim jeftinim punjačima. (naravno ako neko to radi treba da bude svo vreme pored baterije dok se puni za svaki slučaj što je vrlo bitno i nisam napomenuo, i ovim putem se IZVINJAVAM za propust)
Ja sam bar dao neko konkretno rešenje ili verziju već poznatog rešenja a kao što rekoh umesto što hejtuju bolje da konkretizuju neki problem tj njegovo rešenje!!!! A izgleda da od toga neće biti ništa!
Ovo je moj poslednji post na ovoj temi sem ako neko želi da stavim slike detaljne šta sam uradio i kako (u svrhu pomoći drugima neće mi biti teško da rastavim celo napajanje i slikam sve što treba da se uradi, i o čemu treba voditi računa!
n.artur:
Da li je moguce da jedno PC napajanje napaja 2 punjaca, i ako moze kakve jacine mora da bude?
rajker:
Moze dva punjaca da snabdeva jedan pc napajanje.Recimo ja imam napajanje 450W .Nisam sad siguran jer nisam blizu da proverim ali cini mi se da max moze 14 A na izlazu da da.E sad kad razdvojis zice onako bas po pola i ako se dobro potrefi,(slucaj kod mene)dobit ces na izlazima max 4A.Znaci moci ces sa dva punjaca puniti do 4A po svakom posebno
n.artur:
Imam ova dva napajanja
rajker:
--- Quote from: n.artur on June 03, 2015, 09:59:14 AM ---Imam ova dva napajanja
--- End quote ---
pa onaj prvi ti moze posluziti recimo za 2*3A napajanje,,ali ima tu i pametnijih od mene,pa sacekaj sta oni kazu ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version