RAZNO > PLANOVI / NACRTI MODELA
Potreban plan modela Ki-43 Hayabusa
miša2002:
--- Quote from: misha on April 29, 2011, 10:15:37 PM ---miso ti si bas zaostao. poceo sam u corelu 1 mada to i nije bio corel a na dvojci sam se zadrzao sve do verzije 5. mislim da je corel tada bas bio dobar.
ovo sada, vise ne radi nego sto radi.
sto se ilustratora tice tu je kao i u fudbalu sa zvezdom i partizanom.
ko pocne sa jednim, najverovatnije ce i zavrsiti sa itim tim. i jedan i dugi imaju mnogo dobrih a i mnogo losih strana.
steta sto ne postoji neka nezavisna kuca da napravi kombinaciju.
--- End quote ---
Korel mi dođe ko domaći teren, (1 i 2 su ko paintbrush) tek od trojke se "zahuktava" i sedmica je vrh, ostali su samo varijacije na web temu... Za ozbiljne stvari koristim ProIngenering a animacije u 3dmax-u, mada kažu neki da je maja bolji, ali nisam probao, meni je i ovo dosta. Za elektroniku koristim Altiumove programe...
I bre čoveče, ne svrći s temu, nego kokpit u ruke i ... 100gr gore, dole u trupu je sitnica u odnosu na dve i nešto kile u krilima ! :sljus
nenadejno:
http://www.geocities.jp/bkkhobbylife/ep/ki43-12/pa4-ki43-12.jpg
Ovo mi je poslao prijatelj ciji je model na videu
misha:
nenadjeno, mislim da je model premali za retrakte, ali ako resis da ih stavis, obavezno elektro.
miso, Corel 2 je zakon. Corel koristim 10-tak sati dnevno. (naravno ne 2 vec 12 i x5, ali ta dvojka mi je nekako prirasla srcu)
miša2002:
--- Quote from: nenadejno on April 29, 2011, 10:29:30 PM ---Iskreno ne mogu da kazem koji je bolji program, koristim i ucim programe koji mi trebaju i za koje imam potrebu (elektro ili glow mmmm)
--- End quote ---
Ma naravno, to se tako radi, koristiš ono s čim možeš da završiš posao !
--- Quote from: nenadejno on April 29, 2011, 10:46:46 PM ---Imam jedan problem u vezi stajnih trapova, dali fiksni ili servo retrakti?
--- End quote ---
Servo su "elegantniji" ali i mnogo teži (i ovako i onako) a s obzirom na veličinu modela, mislim da bi bili višak!
miša2002:
--- Quote from: misha on April 29, 2011, 10:57:11 PM ---....
miso, Corel 2 je zakon. Corel koristim 10-tak sati dnevno. (naravno ne 2 vec 12 i x5, ali ta dvojka mi je nekako prirasla srcu)
--- End quote ---
To ti je ko "prva ljubav...", samo davno beše, kako li je izgledala?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version